28/03/2024

Έβαλαν στοίχημα τις αμοιβές τους, Canelo και Julio Cesar Chavez Jr; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Saul «Canelo» Alvarez και ο Julio Cesar Chavez Jr θα κοντραριστούν σε έναν μεξικάνικο εμφύλιο πυγμαχίας στις 6 Μαΐου στο Las Vegas και η κόντρα τους έχει πάρει φωτιά.


Ο Canelo είναι φυσικά ο πιο εμπορικός πυγμάχος σήμερα και το μεγαλύτερο αστέρι από το Μεξικό όπως ο  Julio Cesar Chavez Jr έχει το όνομα, αφού είναι γιος του θρύλου Julio Cesar Chavez, αλλά και μια αρκετή καλή καριέρα με ρεκόρ 50-2.

Το φαβορί είναι ο Canelo φυσικά και πήρε και την μερίδα του λέοντος από την αμοιβή, δίνοντας στον Chavez 6 εκατ. $ και ποσοστό από τα PPV. Επίσης, ο Chavez θα πρέπει να πληρώσει 1 εκατ. $ για κάθε κιλό που θα ζυγιστεί πάνω από το όριο, αν έρθει βαρύτερος!

Οι δύο τους βρέθηκαν στον αέρα σε Μεξικάνικη εκπομπή και οι εντάσεις ανέβηκαν και σύμφωνα με τον μάνατζερ του Canelo, Oscar De La Hoya και οι δύο τους αποφάσισαν να στοιχηματίσουν την αμοιβή τους με τον νικητή να τα παίρνει όλα!

Βέβαια είναι πολύ πιθανό να είναι άλλο ένα προωθητικό κόλπο του De La Hoya και να μην γίνει πράξη, αλλά οι οπαδοί από το Μεξικό που είδαν την εκπομπή μπορεί να το θυμηθούν μετά τον αγώνα! Ίσως ο Canelo να είναι τόσο σίγουρος ότι θα κερδίσει που το εννοούσε αλλά δεν νομίζω ο Chavez να θέλει να ρισκάρει λεφτά που δύσκολα θα βρει αλλού.

Στα σχόλια κάτω από το Tweet του ODLH ο κόσμος περισσότερο απορεί με τις στιλιστικές επιλογές του Canelo…