24/04/2024

Άτυχος ο Καλαμάρας στο Βελιγράδι

Πήρε την νίκη επί του Μιλάντιν Κόστιτς αλλά τραυματίστηκε ο Πολυνείκης Καλαμάρας σε διεθνές τουρνουά του Βελιγραδίου.


Ο Έλληνας πυγμάχος που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στο 57th Belgrade winner boxing, τραυματίστηκε στο χέρι και έτσι αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να μην αγωνιστεί με τον Αρτιόμ Κασπαριάν. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ελληνικής ομοσπονδίας πυγμαχίας.

«Ο Πολυνείκης Καλαμάρας σε κάθε εμφάνισή του στο ρινγκ αποδεικνύει την μαχητική ψυχή που τον διακρίνει. Στην τελευταία του λοιπόν εμφάνιση στο Βελιγράδι και στο διεθνές τουρνουά, που διεξάγεται αυτές τις μέρες, ναι μεν επικράτησε με 5-0 του Σέρβου Μιλάντιν Κόστιτς στην πρεμιέρα ωστόσο αποδείχθηκε πύρρειος καθώς από τον πρώτο γύρο είχε πρόβλημα στο χέρι αλλά με την δύναμη ψυχής το ξεπέρασε.

Οι πόνοι αυτοί δεν του επέτρεψαν να κοντραριστεί με τον Ολλανδό Αρτιόμ Κασπαριάν αναχωρώντας άμεσα για την Ελλάδα όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να δει το μέγεθος της ζημιάς, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία από 3 έως 6 μήνες. Μάλιστα την Δευτέρα το πρωί θα εξεταστεί από γιατρό στα Γιάννενα για να δοθεί κατεύθυνση και να αποφευχθεί με την κατάλληλη θεραπεία το χειρουργείο. Όπως και να έχει Πολυνείκη σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψεις δριμύτερος».