29/03/2024

Άρεσε ο Μανουηλίδης και φεύγει Αμερική τα Χριστούγεννα!

Ο Γρηγόρης Μάλλιος έδωσε το χέρια με τους Κώστα Χαζαρίδη και Γιάννη Μανουηλίδη και η πόρτα των Ηνωμένων Πολιτειών άνοιξε και για τον νεαρό πυγμάχο!

Η εμπιστοσύνη των Αμερικάνων του «Wild Card» στο πρόσωπο του Έλληνα προπονητή από το «Mallios Team» θα στείλει τον Μανουηλίδη στο Λος Άντζελες τα Χριστούγεννα.

Στο break από τα μαθήματα ο νεαρός Γιάννης θα πάει στην Αμερική για να δείξει τα προσόντα του στους «μάστορες» του είδους.

Η εξαίρετη συνεργασία του Γρηγόρη Μάλλιου με τον Κώστα Χαζαρίδη ο οποίος δουλεύει σκληρά με τον Μανουηλίδη όλα αυτά τα χρόνια και τα βίντεο που έφτασαν στα χέρια του «Wild Card» έκαναν τους Αμερικάνους να ζητήσουν άμεσα να τον δουν και σε πρώτο πλάνο.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Γιάννης είναι μόλις 16 ετών και αποτελεί ευκαιρία και για τον ίδιο άλλα και για τους κυνηγούς ταλέντων στις ΗΠΑ και το γυμναστήριο του Freddie Roach.

Ήδη στο Λος Άντζελες βρίσκεται ο Στέλιος Παπαδόπουλος που ετοιμάζεται να παίξει αύριο το δεύτερο επαγγελματικό του παιχνίδι ενώ και ο Άρης Μπέλλος είναι εδώ και μερικές ημέρες εκεί.

Τριτώνουν λοιπόν οι Έλληνες με τον Μάλλιο να πετυχαίνει να στείλει και τον Μανουηλίδη τα Χριστούγεννα για δύο εβδομάδες. Ο μικρός δεν μπορεί να μείνει παραπάνω γιατί είναι ανήλικος και χρειάζεται να παραμένει μαζί του και κηδεμόνας.

Πολλά συγχαρητήρια πάντως αξίζουν και στον Κώστα Χαζαρίδη που έχει φτιάξει έναν τόσο ταλαντούχο μαχητή και κυνηγάει το καλύτερο για την καριέρα του.