20/04/2024

Άκυρο το Kovalev – Stevenson πηγαίνει για τον Ward o Ρώσος!

Δεν… κυλάνε ομαλά οι διαπραγματεύσεις για το Kovalev – Stevenson και όπως όλα δείχνουν πάμε για οριστική ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών εκτός κι αν προκύψει κάποια πολύ μεγάλη και ξαφνική έκπληξη. 

Οι δύο μποξέρ τα είπαν… άσχημα μετά τον αγώνα του Kovalev με τον Pascal όταν ο Stevenson ανέβηκε στο ρινγκ και ο Ρώσος παραποίησε το όνομά του αποκαλώντας τον «Chickenson», κοντολογίς… κότα. Η συγκεκριμένη φάση εννοείται πως αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα για να ξεκινήσουν οι δύο πλευρές τις συζητήσεις, αλλά μεταξύ τους υπάρχουν δύο τιτάνιοι παράγοντες που κάνουν τη μάχη να φαίνεται ένα απατηλό όνειρο.

MEΣΑΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ
ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΡΑ
ΜΕ STEVENSON

Στην ειδική περίπτωση της μάχης του αιώνα μεταξύ του Mayweather και του Pacquiao Showtime και HBO έδωσαν τα χέρια μοιράζοντας άρτια τα τηλεοπτικά δικαιώματα και πώς αλλιώς να μην είχαν πράξη αναλόγως μια και τα δύο τηλεοπτικά δίκτυα είχαν ήδη έτοιμο πλάνο και πίεζαν συγκεκριμένους μποξέρ να συμφωνήσουν για να κάνουν το παιχνίδι. Στο Stevenson – Kovalev όμως τα πράγματα δεν είναι ίδια…

Η πίτα για να μοιραστεί δεν είναι τόσο μεγάλη και οι δύο μποξέρ με συμμάχους τους «κολοσσούς» είναι ανένδοτοι ως προς την επιλογή τους. Ο Kovalev θέλει HBO και είναι ανένδοτος και ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με τον Stevenson που είναι κι αυτός ανένδοτος με την Showtime. Άρα, καταλαβαίνουμε πως αγώνες δεν υπάρχει…

Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

 

Πάντως ο Kovalev έχει έτοιμη λύση για ένα δυνατό παιχνίδι που θα μπορέσει χωρίς κόλλημα να καλύψει αποκλειστικά το HBO και είναι αυτό κόντρα στον Ward. Ο Andre είναι 100% σύμφωνος για παιχνίδι τον Νοέμβριο, αλλά θα ξεκινήσει τις όποιες συζητήσεις εφόσον τελειώσει με τον προγραμματισμένο αγώνα του κόντρα στον Sullivan Barrera τον ερχόμενο Μάρτιο.