Υψηλού επιπέδου sparring για τον Βαγγέλη Μουρατίδη και τον Πολυνείκη Καλαμάρα

Υψηλού επιπέδου sparring για τον Βαγγέλη Μουρατίδη και τον Πολυνείκη Καλαμάρα

Συνεχίζεται δυναμικά το πρόγραμμα προπονήσεων του επαγγελματία πυγμάχου του Σ.Ε.Π. Βαγγέλη “C4” Μουρατίδη. Aναλυτικά το δελτίο:


Ο αθλητής από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην επαγγελματική πυγμαχία.

Μετά από μία περίοδο προσαρμογής και την επιστροφή του από την Ολλανδία, πλέον ο «C4» ανεβάζει ρυθμούς και για αυτό ο προπονητής του Γιάννης Μονοκάνδηλος έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα sparring με αθλητές επιπέδου αυξάνοντας την ένταση εντός ρινγκ αυτή τη φορά.

Σε αυτό το πλαίσιο την περασμένη εβδομάδα ο Βαγγέλης Μουρατίδης είχε δύο συναντήσεις στο ρινγκ με τον Πρωταθλητή Ελλάδος στην ερασιτεχνική πυγμαχία Πολυνείκη Καλαμάρα, ο οποίος βρίσκεται επίσης σε περίοδο προετοιμασίας για τις επερχόμενες υποχρεώσεις του με την Εθνική Ομάδα.

Στο συγκεκριμένο sparring συμμετείχε επίσης και ο αθλητής του Vladimir Boxing Club Μιχάλης Μουρατίδης, ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία των 91 kg. Το παρόν έδωσε και ο Manager του πυγμάχου του Σ.Ε.Π. Κώστας Κλητσινίκος.

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση σχετικά με τον επαγγελματία πυγμάχο Βαγγέλη Μουρατίδη επισκεφθείτε το Official Website – c4champion.com και ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες σε Facebook και Instagram (@c4champion).