25/04/2024

Τρομερή η Λιναρδάτου υπερασπίστηκε την ζώνη WBO

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της καριέρας της έδωσε χθες η Χριστίνα Λιναρδάτου που ήταν αντάξια των προσδοκιών και κατάφερε να υπερασπιστεί την ζώνη WBO. 


Στο σπουδαίο αυτό γεγονός για τα Ελληνικά πυγμαχικά δεδομένα η Μέδουσα έκανε το παιχνίδι της απέναντι στην Deanha Hobbs και έφτασε στην νίκη με ομόφωνη απόφαση. Αυτή ήταν η 12η νίκη στην καριέρα της Λιναρδάτου στο επαγγελματικό μποξ.

Η Λιναρδάτου ξεκίνησε δυνατά το ματς από την αρχή και με τα γνωστά δυνατά της δεξιά κροσέ και overhand, απείλησε την Αυστραλιανή που απέδειξε όσο περνούσε η ώρα πόσο σκληροτράχηλη αθλήτρια είναι. Η αθλήτρια του Μάνου Λαβδάκη ανέβαζε την πίεση προς την αντίπαλο που προσπάθησε να την κρατήσει σε απόσταση.

Όταν η Λιναρδάτου κατάφερνε να βρεθεί σε απόσταση βολής πλήγωνε την Hobbs στο σώμα και το κεφάλι. Μετά από δέκα γύρους πίεσης και επιθετικότητας η Λιναρδάτου αναδείχτηκε νικήτρια σε ένα από τα καλύτερα ματς της βραδιάς.

Μετά το τέλος του αγώνα η Λιναρδάτου δήλωσε πως θέλει να γίνει η απόλυτη πρωταθλήτρια σε όλες τις μεγάλες παγκόσμιες ζώνες.