28/02/2020

Τρομερά επεισόδια σε αγώνα μποξ στη Γαλλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Φοβερά πράγματα συνέβησαν σε πυγμαχικό σόου στη Γαλλία. Οι θεατές παράτησαν το παιχνίδι και για πάνω από μία ώρα έπαιζαν… μποξ μεταξύ τους με καρέκλες! Οι συμπλοκές συνεχίστηκαν έξω από την αρένα. 


Ξύλο και των… γονέων έπεσε σε πυγμαχικό σόου στη Γαλλία! Όχι μεταξύ των μποξέρ, αλλά των υποστηρικτών τους.

Τέτοια φαινόμενα σπάνια συμβαίνουν σε αγώνες μαχητικών αθλημάτων, ωστόσο το συγκεκριμένο πήρε διαστάσεις ποδοσφαιρικού χουλιγκανισμού.

Στις 23:55 τοπική ώρα, ο πυγμάχος Μάρβιν Πετίτ πανηγύριζε τη νίκη του με νοκ-άουτ επί του Σαμίρ Κασμί. Όλα καλά μέχρι εκεί. Οι δύο επαγγελματίες, μάλιστα, ανέβασαν τις οικογένειές τους στο ρινγκ δείχνοντας σεβασμό ο ένας απέναντι στον άλλο.

Στην κερκίδα, όμως, και κυρίως στην VIP ζώνη η κατάσταση μύριζε… μπαρούτι! Στις 00:00 ακριβώς άρχισαν τα επεισόδια και μέχρι τις 01:25 οι… μάχες συνεχίζονταν εντός και εκτός της αρένας. Καρέκλες, τραπέζια, μπουκάλια ήταν τα «όπλα» αυτών που συνεπλάκησαν.

Τα επεισόδια ήταν τόσο άγρια που χρειάστηκε η παρέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας για να σταματήσουν! Απολογισμός, σύμφωνα με τα γαλλικά media ήταν μερικοί τραυματισμοί, ευτυχώς όχι σοβαρά.

 

Πηγή: Contra.gr