28/03/2024

«Τρελάθηκαν» οι Κινέζοι τα… σπρώχνουν στη μπάλα κάνουν «χρυσό» και τον Pacquiao!

Η κινεζική αγορά έχει κάνει «χρυσό» μπάσιμο στην αγορά και καθόσον πληρώνει… δύο καράβια χρήματα τους ποδοσφαιριστές, τώρα ετοιμάζει συγκλονιστική πρόταση και για τον θρυλικό μποξέρ Manny Pacquiao ώστε να τον πείσει να παίξει στο Πεκίνο. 


Σπουδαία πρόταση ετοιμάζουν Κινέζοι promoter για να αποσπάσουν τις υπογραφές των ανθρώπων του Manny Pacquiao και του ιδίου φυσικά για να παίξει τον Σεπτέμβριο στο Πεκίνο.

Οι Κινέζοι έχουν στρώσει στο τραπέζι 70.000.000 δολάρια σε μετρητά με την μόνη απαίτηση να επωμιστεί το εφοριακό βάρος ο Φιλιππινέζος σούπερ σταρ.

Ξέρετε πόσο είναι αυτό; Μόλις 4.000.000 δολάρια, δηλαδή ο Manny θα παίξει στην Κίνα και θα πάρει το αεροπλάνο να φύγει με 66.000.000 δολάρια στις… βαλίτσες του. Καθόλου άσχημα!

Για να προχωρήσει το deal ο PacMan θα πρέπει να συμφωνήσει και με τον αντίπαλο αφού κι αυτόν επίσης οι Κινέζοι τον έχουν έτοιμο και δεν είναι άλλος από τον Juan Manuel Marquez. Στο μυαλό των Κινέζων φαντάζει εντυπωσιακό ο Manny να πάρει την εκδίκησή του για το ΚΟ του 2012 στη χώρα τους.

Υπενθυμίζουμε πως ο Manny όταν έπαιξε με τον Mayweather είχε πάρει κοντά στα 100.000.000 δολάρια και λίγο παραπάνω. Διόλου άσχημα πάντως στη δύση της καριέρας του να έχει να εισπράξει έναν πακτωλό χρημάτων από ένα και μόνο ματς. Οι Κινέζοι θέλουν να κάνουν αυτό ματς τον Σεπτέμβριο.

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

 Ο μύθος του Έλληνα με τα καλύτερα λακτίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

O Deontay Wilder κατέστρεψε τον αντίπαλό του και τρόμαξε μέχρι και τον διαιτητή (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σικάγο» έγινε το GLORY από τα ΚΟ (GIF’s)