14/07/2020

«Τράκαραν» Pacquiao – Arum!

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Πλήρη σύγχυση φαίνεται πως επικρατεί μεταξύ των Manny Pacquiao και Bob Arum. Πυγμάχος και μάνατζερ δεν μπορούν να συνεννοηθούν και κατά συνέπεια άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος και στο τέλος φτάνουν να αναιρούνται εκατέρωθεν! Νωρίς την Πέμπτη ο Φιλιππινέζος μποξέρ με δηλώσεις του αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Floyd Mayweather για να κανονίσουν τη ρεβάνς τους μέσα στο 2016.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ερωτηθείς για το θέμα ο Bob Arum δήλωσε άγνοια επί του ζητήματος, τονίζοντας πως αυτά τα λέει ο PacMan από μόνος του και όχι αυτός ώστε να του ρίχνουν οι δημοσιογράφοι μερίδιο ευθύνης και να τον ρωτούν συνεχώς για μία ρεβάνς που όπως λέει ο Arum δεν θα γίνει ποτέ!

Επίσης ο πολύπειρος promoter υπογράμμισε ότι σύμφωνα με το πλάνο ο Pacquiao βρίσκεται πολύ οντά στο να παίξει με τον Khan, ενώ σε περίπτωση που δεν… δέσει ο αγώνας με τον Βρετανό τότε ο πελάτης θα πάρει αγώνα ή με τον νικητή του ζευγαριού Rios – Bradley ή με τον Manuel Marquez.

Όσον αφορά τον τελευταίο πάντως έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως αυτό που ήθελε να πάρει από τον PacMan το πήρε και δεν θα του δώσει καμία απολύτως ευκαιρία για ρεβάνς μια και θεωρεί πως το ΚΟ του τον Δεκέμβριο του 2012 ήταν η εκδίκηση για τις… κλεψιές στις προηγούμενες μάχες τους.