06/05/2024

Τι ώρα και που θα δούμε το Mayweather – Pacquiao;

Κατά ριπάς έρχεται αυτές τις μέρες η ερώτηση του τίτλου στο σάιτ για το μεγάλο superfight του Σαββάτου και ψάξαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να σας βοηθήσουμε. Πριν μπούμε όμως σε λεπτομέρειες να ξεκαθαρίσουμε κάτι:

Τα ξημερώματα της Κυριακής, πριν ξεκινήσει ο αγώνας σίγουρα θα υπάρει αναρτημένο link για όλους στη σελίδα μας στο facebook. Μπείτε εκεί και θα το δείτε σίγουρα. Πάμε τώρα στα επί μέρους:

Τι ώρα θα το δούμε;

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, Mayweather και Pacquiao θα ανέbουν στο ρίνγκ κατα της 6 με 6.30 το πρωί της Κυριακής 03 Μαΐου ώρα Ελλάδος. Επειδή πολλά θα εξαρτηθούν και από το πόσο θα κρατήσουν οι προηγούμενες μάχες εμείς σας συνιστούμε να είστε μπροστα στο PC σας το αργότερο στις 6 το πρωί. Φυσικά όσοι θέλουν να δούν και τους αγώνες που θα προηγηθούν μπορούν να συντονιστούν και νωρίτερα.

Που θα το δούμε;

Αυτή είναι η πιο δύσκολη ερώτηση  γιατί πολύ απλά δεν φαίνεται να υπάρχει επίσημος τρόπος να αγοράσει κάποιος το Pay per View μέσω internet παρά μόνο μέσω των καναλιών που το πουλάνε σε κάθε χώρα. Στην Ελλάδα εκτός του ότι δεν έχουμε Pay per View σύστημα δεν υπάρχει και κανάλι που να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον αγώνα.

Άρα οι λύσεις είναι:

Η σίγουρη λύση: Υπάρχουν on line streams που θα ανέβουν λογικά λίγο πριν ξεκινήσει το event (μην τα ζητάτε από τώρα) τα οποία είναι δωρεάν αλλά  και αμφιβόλου ποιότητος (μπορεί να είναι και καλά). Τέτοιο Link θα μπορείτε να βρείτε εκείνη την ώρα στη σελίδα μας στο facebook όπως είπαμε. Μην τα ψάχνετε από τώρα.

Μη εξακριβωμένα :

Σύμφωνα με ακροατές μας υπάρχουν δύο link που θα μπορούμε να δούμε τον αγώνα από επίσημο stream,

το ένα από Τούρκικο κανάλι δωρεάν http://www.kanalturk.com.tr/canli-yayin

το άλλο http://www1.skysports.com/boxing/news/12184/9795435/mayweather-v-pacquiao-is-live-on-sky-sports-box-office-on-may-2 με πληρωμή γύρω στα 27 ευρώ.

Δορυφορικά: Σύμφωνα με την wikipedia αυτά είναι τα Ευρωπαϊκά κανάλια που θα δείχνουν τον αγώνα. Όσοι έχετε δορυφορικά πιάτα ίσως έχετε πρόσβαση σε κάποια αυτά .. τσεκάρετε τα για να ξέρετε. Πάντως ακόμη και αν έχετε πρόσβαση σε ένα κανάλι ,αυτό ίσως να το έχει μόνο σε Pay per view. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να βρείτε άκρη υπάρχει και η σίγουρη λύση από πάνω.

Albania               SuperSport
Austria               Sky Select
Belgium              Be TV Sport
Croatia                 Nova TV
Czech Republic   Sport 1
Denmark            Viaplay PPV
Finland              Viaplay PPV
France             Ma Chaîne Sport
Germany          Sky Select
Hungary           Sport 1
Iceland             Stöð 2 Sport
Italy                  Deejay TV
Norway           Viaplay PPV
Poland            TVP1
TVP Sport
Romania       Pro TV
Dolce Sport
Russia           Channel One
Slovakia        Sport 1
Spain             Taquilla PPV
Marca.com
Turkey         Kanaltürk
Ukraine        2+2
United Kingdom       Sky Box Office

.

Η υπόλοιπη κάρτα:

maypac