Στο Μαυροβούνιο με την Εθνική Ομάδα ο Νανιτζανιάν

Στο Μαυροβούνιο με την Εθνική Ομάδα ο Νανιτζανιάν

Ο πρώτος αγώνας του Βαγγέλη «VanGun» Νανιτζανιάν, μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων, πρόκειται να είναι στο Διεθνές Τουρνουά Παίδων και Νέων «Trophy of Podgorica», που θα διεξαχθεί 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου στο Μαυροβούνιο! Διαβάστε την ανακοίνωση του PAOK Boxing Club: 


«Ο Πρωταθλητής μας βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας, ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να προπονηθεί με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής στην Πάτρα και στη συνέχεια να αναχωρήσει με προορισμό την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου.

Ο Νανιτζανιάν θα συμμετέχει στην κατηγορία των βαρέων βαρών (+91kg), ενώ ταξιδεύει στην Ποντγκόριτσα έτοιμος και διψασμένος για δυνατές μάχες! Η άφιξη των αθλητών θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου, με την πρώτη φάση των αγώνων να διεξάγεται την αμέσως επόμενη ημέρα.

Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για όλους εσάς μέσα από την επίσημη σελίδα του PAOK Boxing Club και του «VanGun» στο Facebook!

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά το Τμήμα Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook (@PaokBoxingClub)»