20/05/2024

Στέλιος Ρουλιας: «Ο δρόμος του πρωταθλητισμού είναι σκληρός αλλά νιώθω έτοιμος να τον περπατήσω»

Ο Ρουλιας είναι πανέτοιμος για την αυριανή μάχη

Ο Στέλιος Ρουλιας είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Prive Boxing καθώς θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο Σταμάτη Γαλατουλα, σε μία από τις πιο συναρπαστικές μάχες της κάρτας.

Ο Ρουλιας μίλησε αρχικά για την προετοιμασία του:

«Νιώθω έτοιμος για αύριο. Έχω κάνει πολύ καλή προετοιμασία με τον προπονητή μου Δροσόπουλο Νίκο και είναι για εμάς ένας πολύ σημαντικός αγώνας τη δεδομένη στιγμή. Είναι τιμή για εμένα στα 18 να αγωνίζομαι σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Σέβομαι τη εμπειρία του αντιπάλου μου και θα προσπαθήσω για τη νίκη».

Ο Ρουλιας είναι πρωταθλητής Ελλάδος το 2021 στην ερασιτεχνική πυγμαχία και παρά το βήμα στην επαγγελματική, θα κυνηγήσει τα όνειρα του μέσω της Εθνικής ομάδας.
 
«Έχω κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδας στη κατηγορία Νέων το 2021. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή να αγωνιζεται με το Εθνόσημο.

Με τον προπονητή μου σχεδιάζουμε την προετοιμασία μου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που θα γίνει στην Ισπανία τον Νοέμβριο του 2022.

Ο στόχος είναι η επιλογή μου στην Εθνική ομάδα από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, σε μια χρονιά πολύ πετυχημένη για την Ελληνική Ερασιτεχνική Πυγμαχία με μεγάλες αποστολές και διακρίσεις».

Τέλος ο Ρουλιας έχει ένθερμο κοινό και υπόσχεται πως θα περπατήσει τον δρόμο του πρωταθλητισμού.
 
«Είμαι πραγματικά πολύ τυχερός που όλοι μου οι φίλοι και η οικογένειά μου με στηρίζει στις εμφανίσεις μου αλλά και στην σκληρή καθημερινότητα του πρωταθλητισμού.

Είμαι με τον δάσκαλό μου από την ηλικία των 6 ετών. Όλα αυτά τα χρόνια έζησα υπέροχες στιγμές μέσα στη σχολή μας γεμάτες παιχνίδι χαμόγελα και ανεμελιά.

Τώρα όμως ο δρόμος του πρωταθλητισμού είναι σκληρός και χαίρομαι που νιώθω έτοιμος να τον περπατήσω. Ελπίζω να χαροποιήσω όλους τους ανθρώπους μου που με ακολουθούν».