28/03/2024

Στέλιος Παπαδόπουλος: «Είμαι θηρίο στο κλουβί»

Το Gods of War έκανε την έκπληξη και συμπεριέλαβε στην κάρτα του λαμπερού σόου της ερχόμενης Κυριακής τον κορυφαίο εν ενεργεία επαγγελματία μποξέρ, Στέλιο Παπαδόπουλο.


Το Fightsports εντόπισε τον Στέλιο Παπαδόπουλο στα τελειώματα της προετοιμασίας του με στόχο το 11-0 και ο «Golden Boy» μας εξήγησε τους λόγους της απουσίας του από τη δράση, όπως και τα επόμενα σχέδιά του:

«Νιώθω εξαιρετικά και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούσα εδώ και καιρό να επιστρέψω στη δράση.

Ένα μικρό πρόβλημα με την επαγγελματική βίζα στις ΗΠΑ το οποίο ευτυχώς λύθηκε και ένας μικρός τραυματισμός στο χέρι με κράτησαν δύο μήνες εκτός προπονήσεων.

Όπως καταλαβαίνεις αυτή τη στιγμή είμαι θηρίο στο κλουβί…

Περιμένω πότε θα το ανοίξουν την πόρτα για να βγει έξω όλο αυτό που νιώθω. Όσοι έρθουν την Κυριακή στο ‘ΔΑΪΣ’ στο GOW – WLF θα καταλάβουν με τον καλύτερο τρόπο τι εννοώ«.

Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο αήττητος Stylianos έκανε την έκπληξη, απαντώντας αν θα δώσει άλλο ματς στην Ελλάδα ή αυτό της Κυριακής είναι το τελευταίο στην πατρίδα:

«Υπάρχει περίπτωση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κάνω άλλο ένα παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους, γιατί πρέπει να βάλω ένα παιχνίδι πριν από τα μέσα του καλοκαιριού, που εκεί θα διεκδικήσω ένα μεγάλο τίτλο μίας από τις τρεις μεγάλες ομοσπονδίες (WBC,WBO,WBA). Σε λίγο καιρό Θα σας ενημερώσω για περισσότερα…»

Για το ιδιαίτερο συναίσθημα να παίζει στην Ελλάδα που τόσο του έχει λείψει τόνισε: «Πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο όμορφα νιώθω. Η δύναμη που παίρνω νομίζω μπορεί να συγκριθεί με αυτό που νιώθει μία ομάδα που παίζει τελικό Champions League και ο αγώνας γίνεται στη χώρα της και στην έδρα της. Στο παρομοίωσα με το ποδόσφαιρο μιας και γνωρίζω ότι είσαι ποδοσφαιρικός (γέλια)».

Όσον αφορά στους φαν που έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για την καριέρα του σημείωσε: «Τους περιμένω όλους στις 24 Μαρτίου στο ΔΑΪΣ και στη διοργάνωση GOW –  WLF. Από τη μεριά μου μπορώ να υποσχεθώ ότι θα προσφέρω το θέαμα που όλοι περιμένουν. Ανυπομονώ να μπω στο ρινγκ και να δώσω το 1000% για ένα εντυπωσιακό KO!»

Υπενθυμίζουμε πως κατόπιν της ανακοίνωσης της ομάδας του GOW, ο «Golden Boy» θα συγκρουστεί την Κυριακή το βράδυ με τον Darko Knjezevic από την Σερβία.

Μ.Ν.