Σε κρίσιμη κατάσταση πυγμάχος, πρώην μαχητής του UFC, μετά από ΚΟ!

Σε κρίσιμη κατάσταση πυγμάχος, πρώην μαχητής του UFC, μετά από ΚΟ!

Δυστυχώς άλλο ένα τραγικό περιστατικό συνέβη αυτές τις μέρες στα μαχητικά αθλήματα… 


ΝΕΟΤΕΡΟ: Η αδερφή του Hague έκανε δήλωση ότι έφυγε τελικά από την ζωή

To προηγούμενο άρθρο: 

Ο πρώην μαχητής του UFC Tim Hague φέρεται να έχασε την ζωή του (ουσιαστικά) μετά από ήττα με νοκ άουτ σε αγώνα πυγμαχίας που έδωσε την περασμένη Παρασκευή.

Ο Hague μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το ΚΟ όπου χρειάστηκε να κάνει εγχείριση για να μειώσει την πίεση στον εγκέφαλο μετά τον τραυματισμό όμως λίγο αργότερα ήταν εγκεφαλικά νεκρός .

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, ο Hague είχε βγει νοκ άουτ στην προηγούμενη μάχη του μόλις δύο μήνες πριν από αυτόν τον αγώνα, ένα χρονικό διάστημα ανάμεσα σε μάχες πολύ μικρότερο από το ελάχιστο επιτρεπτό όταν κάποιος βγει νοκ άουτ.

Επίσης, με βάση κάποια βίντεο του αγώνα που έχουν κυκλοφορήσει ο Hague δέχθηκε πολλά νοκ ντάουν μέσα στον πρώτο γύρο, αλλά ο διαιτητής (κακώς) δεν διέκοψε την μάχη με ΤΚΟ και στον 2ο γύρο ήρθε το τέλος. Επίσης, ο Hague δέχθηκε την μάχη με πολύ μικρό χρονικό περιθώριο αφού δεν υπήρχε αντίπαλος ενώ ήταν και στα χαρτιά μεγάλο Mismatch αφού ο Hague είχε ρεκόρ 1-2 στην πυγμαχία και ο αντίπαλος 7-1.

Αν έκανε σωστά τη δουλειά του ο διαιτητής, ή η γωνία του Hague ή ο διοργανωτής τότε ίσως να είχε γλιτώσει την ζωή του.

ΕΠΙΣΗΣ, όλα τα παραπάνω λάθη τα βλέπουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ σε Έλληνες μαχητές ή διοργανώσεις…. Τα έχουμε θίξει στο fightsports πάρα πολλές φορές και παρόλα αυτά συνεχίζονται….