16/08/2022

Σερβία: Καλύτερος πυγμάχος του τουρνουά ο Τσαμαλίδης

Καλύτερος πυγμάχος του τουρνουά ο Τσαμαλίδης

Έξι μετάλλια και με τον Μιχάλη Τσαμαλίδη να ξεχωρίζει στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας στην Σερβία, η Εθνική μας ομάδα, έδειξε πως έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει μελλοντικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

«Με έξι μετάλλια στις αποσκευές θα επιστρέψει η ελληνική αποστολή από το διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας Memorualni Turnir «Momcilo Mosa Savic» που διεξήχθη στη Σερβία. Οι Ελληνες πρωταθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έπιασαν πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης με αποτέλεσμα να… σαρώσουν τα μετάλλια.

Η χώρα μας κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια, δύο ασημένια κι ένα χάλκινο, ενώ ταυτόχρονα ο Μιχάλης Τσαμαλίδης αναδείχθηκε καλύτερος Πυγμάχος της διοργάνωσης.

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι: Γιώργος Πλέας (57κ.), Παναγιώτης Κωστούρος (60κ.), Μιχάλης Τσαμαλίδης (80κ.). Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι: Κώστας Δρίζος (63κ.), Κώστας Βασιλειάδης (75κ.), ενώ το χάλκινο μετάλλιο φόρεσε στο στήθος ο Ζαχαρίας Λαγούδης (71κ.).

Οι Ελληνες πρωταθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο τουρνουά και να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο».