Σεβασμός, συγκίνηση και μια μεγάλη ανατροπή στο Haye vs. Bellew (ΒΙΝΤΕΟ)

Σεβασμός, συγκίνηση και μια μεγάλη ανατροπή στο Haye vs. Bellew (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του David Haye με τον Tony Bellew. Το ματς αυτό θα αποτελέσει διαφήμιση ήθους και σεβασμού τα επόμενα χρόνια στην επαγγελματική πυγμαχία, όσο κι αν κάποιοι αδυνατούν να το πιστέψουν λόγω των όσων είχαν ειπωθεί μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών. 


Ο Haye ήταν το απόλυτο φαβορί της μάχης καθόσον αγωνιζόταν στη φυσική του κατηγορία. Τη νίκη όμως πήρε ο Tony Bellew με εγκατάλειψη από τη γωνία του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της βαριάς κατηγορίας.

Στο ματς ο Haye μπήκε καλύτερα, αλλά από τον πέμπτο γύρο και μετά τα τραυματισμένα πόδια του τον πρόδωσαν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Άγγλος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο αριστερό πόδι και αδυνατούσε ακόμη και να σταθεί όρθιος.

Ο Bellew εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του αντίπαλου του και άρχισε να μαζεύει τα σημεία με συνεχές σφυροκόπημα. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο Haye άντεξε να φτάσει μέχρι τον 11ο γύρο, αναγκάζοντας τη γωνία του να κάνει… μαγικά.

Τελικά, η πετσέτα πέταξε και ο διαιτητής έδειξε ΤΚΟ με τον Bellew να βάζει τα κλάματα και να αρνείται να πανηγυρίσει τη νίκη του.

Οι δύο άντρες πριν το παιχνίδι, είχαν υποσχεθεί πως θα σκότωναν ο ένας τον άλλον. Η μοίρα τους έφερε να βγουν αγκαλιασμένοι από το ρινγκ και τον Tony Bellew να έχει πετύχει μία από τις μεγαλύτερες πυγμαχικές εκπλήξεις στην ιστορία του αθλήματος.

 

ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ:

Congratulations to Tony Bellew showed so much heart tonight and courage. Huge respect to Bellew and Haye for that amazing display #HayeBellew #Haye #Bellew #DavidHaye #TonyBellew #O2 #London #Matchroom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mayweather & Pacquiao Official (@mayweatherandmanny) στις