20/04/2024

Σάρωσαν Ξερικός, Κακουμπάβας και Μιχαηλίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλές εμφανίσεις και εντυπωσιακές νίκες για τους τρεις Έλληνες αθλητές στο χθεσινό The Battle, με τον Δημήτρη Ξερικό να συνεχίζει το πολύ καλό σερί του καθώς έχει να χάσει τέσσερα χρόνια!


Τούτη την φορά νίκησε τον Adnan Hadzihajdic με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο. Ανεβασμένος είναι και ο Μελέτης Κακουμπάβας που έφτασε τις δύο σερί νίκες του επί του Pavol Garaj με ΤΚΟ στον τρίτο γύρο. Άνετος και ο Αντρέας Μιχαηλίδης απέναντι στον Tomas Bolo που τον τελείωσε στον πρώτο γύρο.

Σε άλλα σημαντικά παιχνίδια, στο ελληνικό ντέρμπι Μαυροματίδη και Καρούσου επικράτησε ο πρώτος που κάνει φοβερή σεζόν. Τέλος τις νίκες συνέχισε και ο ταλαντούχος Νίκος Τζώτζος με νοκ άουτ επί του Sadin Hadzajlija. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ της Νικολέτας Γκαρέτσου:

Kακουμπάβας…νοκάουτερ για ακόμη μία φορά

Με τεχνικό νοκ αουτ πήρε ο Μελέτης Κακουμπάβας την νίκη απέναντι στον Pavol Garaj χθες στο THE BATTLE 17. Ο Μελέτης The Nightmare Κακουμπάβας, ήταν σταθερός, κλειστός και καλά στημένος σε όλο τον αγώνα. Τα low χτυπήματα του προκαλούσαν προβλήματα στον γυμνασμένο αντίπαλο του.

Οι τρείς γύροι βρήκαν τους δύο αθλητές να ανταλλάζουν δυνατά χτυπήματα και να παίζουν αρκετή κοντινή απόσταση. Ο Μελέτης ξάφνιαζε με το δυνατό δεξί ντιρεκτ του τον αντίπαλο. Στον 2ο γύρο ο Garaj  έπεσε μετά από ένα δυνατό low του Κακουμπάβα, αλλά σηκώθηκε ξανά.

Ο Μελέτης «εφιάλτης» Κακουμπάβας έδειχνε ασταμάτητος και στον 3ο γύρο . Αφού ξεκίνησε με χαμηλά χτυπήματα αποσυντόνισε τον αντίπαλο ο οποίος βρέθηκε ξανά στο καναβάτσο. Ο Κακουμπάβας του Κρητικού Camp, βρήκε την ευκαιρία και μόλις σηκώθηκε ο Garaj τον στρίμωξε με σερί χτυπήματα.

Με εντυπωσιακό τρόπο λοιπόν ο νοκαουτερ Κακουμπάβας τελειώσε τον αγώνα με τεχνικό νοκ αουτ. Ο αντίπαλος του ήταν ένας αθλητής πολύ υψηλού επιπέδου που μέχρι το τέλος το πάλεψε με την ψυχή του.

Με ψυχή και ψυχραιμία το πήρε ο Δημήτρης Ξερικός

Στο χθεσινό THE BATTLE17 ο Δημήτρης Ρίκο Ξερικός έκανε αυτό που ξέρει καλά να κάνει…Τελείωσε τον αντίπαλό του Adnan Hadzihajdic στον 2ο γύρο με ένα τίμιο νοκ αουτ.

Ο Δημήτρης Ξερικός, αθλητής και προπονητής του Golden Corner, με τον Νίκο Γιδάκο στη γωνία ήταν σταθερός με ωραία πατήματα και πάνω από όλα χαλαρός.

Κρατούσε από την αρχή σε απόσταση με το αριστερό τον αντίπαλο και με το δεξί έριχνε το ίσιο καραβολίδα! Ο Βόσνιος αθλητής έχει στην πλάτη του 150 ερασιτεχνικούς αγώνες και είναι παίκτης κοντινού παιχνιδιού. Χθές Βράδυ όμως, δεν μπόρεσε να σταθεί κόντρα στο παιδί της εξέδρας.

Ο Ρίκο κατάφερε να τον αποσυντονίσει και να τον κάνει να παραδώσει τα όπλα στον 2 ο γύρο με ΚΟ μετά από δεύτερο μέτρημα του διαιτητή.

Η κερκίδα ξεσηκώθηκε για ακόμη μια φορά και ο αθλητής του Golden Corner δίδαξε ότι η πυγμαχία θέλει ψυχή, ψυχραιμία και καθαρό βλέμμα.

Οδοστρωτήρας ο Μιχαηλίδης

 Το απέδειξε χθές στο THE BATTLE17 .. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Tomas Bolo έναν αθλητή με πολλούς αγώνες από την Σλοβακία. Ο Μιχαηλίδης ήταν επιθετικός, δυνατός και δεν αστειευόταν.

Ξεμπέρδεψε εύκολα στον πρώτο γύρο και δεν έδωσε καμία ευκαιρία στον αντίπαλο να αντιδράσει. Μετά από μια εντυπωσιακή ρίψη κατάφερε να κρατήσει τον Σλοβάκο αθλητή στο έδαφος και τον «αποτελείωσε» με ένα σερί χτυπημάτων στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Ο Tomas Bolo ο οποίος είναι ένας βαρύς grappler δεν ήταν σε θέση να αμυνθεί και να προστατεύσει τον εαυτό του. Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα και ο Μιχαηλίδης πήρε με ευκολία αυτό που του άξιζε…

Δείτε τα βίντεο του Fightlife από τις νίκες τους.