19/03/2024

Ρώσοι χούλιγκανς εκπαιδεύονται στα γυμναστήρια για να κυνηγήσουν τους Άγγλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε δασάκια και γυμναστήρια έχουν ξεχυθεί οι Ρώσοι χούλιγκανς τον τελευταίο καιρό με στόχο να είναι προετοιμασμένοι ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου στην χώρα τους!


Αρχηγός αυτής της προσπάθειας είναι ο Alexander Shprygin που βγαίνει φόρα παρτίδα σε όλα τα μεγάλα σαιτ του εξωτερικού και αποκαλύπτει τα σοκαριστικά πλάνα, ώστε να κυνηγήσουν ανηλεώς τους Άγγλους με τους οποίους έχουν κόντρα από προηγούμενο παγκόσμιο κύπελλο.

Στην τελευταία επίθεση που οργάνωσε ο συγκεκριμένος πέρσι το καλοκαίρι στην Μασσαλία απέναντι στους Άγγλους, ένας άνθρωπος χτύπησε σοβαρά και πλέον έχει εγκεφαλική βλάβη που παρά λίγο μάλιστα να του στοιχίσει την ζωή, από τα χτυπήματα των εκπαιδευμένων στις πολεμικές τέχνες, Ρώσων.

Μάλιστα το Confederation Cup που είναι σε εξέλιξη, ο Comanche όπως τον αποκαλούν προσπάθησε να πάει όμως οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν πριν φτάσει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος φαίνεται πως έχει καλές σχέσεις ακόμα και με τον Vladimir Putin  με τον οποίο έχει φωτογραφηθεί κατά το παρελθόν.

Η ομάδα που έδρασε εναντίον των Άγγλων αποτελείτο από περίπου 200 χούλιγκανς που ασχολούνται με τις μικτές πολεμικές τέχνες και εκπαιδεύονται σε γυμναστήρια ενώ κάνουν πρόβες απέναντι σε άλλους ντόπιους οπαδούς.

«Κανείς δεν ασχολείται με τους Βέλγους, τους Ολλανδούς και τους Αυστριακούς. Αυτοί που μας ενδιαφέρουν είναι Άγγλοι γιατί είναι πολλοί», λέει ο Shprygin και συνεχίζει. «Δεν έχουν αντιπάλους στην Ευρώπη και παίζουν ξύλο με όποιον βρουν. Για εμάς είναι ένα ντέρμπι όπως τα δικά τους Μάντστεστερ Γιουνάιντεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι κτλ» και καταλήγει.«Αυτοί φέρνουν 150.000 και εμείς 10.000 αλλά είμαστε αρκετοί για να τους αντιμετωπίσουμε». 

Οι εκπαιδευμένοι αυτοί άνθρωποι ανήκουν στους  «okolofutbol» όπως τους αποκαλούν που σημαίνει «οι περιθωριακοί του ποδοσφαίρου».

‘Ενας άλλος ανώνυμος χούλιγκαν αποκαλύπτει στην Daily Mail: «Είμασταν ως οπαδοί της Ντιναμό Μόσχας στο παγκόσμιο κύπελλο και οι Άγγλοι μας κορόιδευαν. Τότε ενωθήκαμε με τους υπόλοιπους Ρώσουν και παραταχθήκαμε συγκεκριμένα με τους μεγαλόσωμους στην πρώτη γραμμή, στην μέση οι πιο σκληροί και οι πιο αδύναμοι πίσω». 

Οι άγραφοι κανόνες λένε πως πολεμάς με άδεια χέρια, χωρίς όπλα αν και ο Andrew Bache, ο Άγγλος οπαδός που τραυματίστηκε σοβαρά δέχτηκε στο κεφάλι ένα σίδερο!

«‘Οταν οι Άγγλοι μας πέταγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, αναγκαστήκαμε να παραδεχτούμε πως με γυμνά χέρια δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε οπότε αντιδράσαμε ανάλογα», ομολογεί ο ανώνυμος χούλιγκαν, που μιλάει για τα γεγονότα του περσινού καλοκαιριού.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο του Vice για τον φανατισμό των Ρώσων χούλιγκανς και την εκπαίδευση τους στα γυμναστήρια.