28/03/2024

Ρωσίδες χούλιγκανς ομολογούν πως κάνουν πολεμικές τέχνες για να δέρνουν αντίπαλους οπαδούς!

Η Daily Mail έκανε ένα πολύ δυνατό ρεπορτάζ για την εκπαίδευση των γυναικών στην Ρωσία που έχει πρώτο μέλημα την εφόρμηση ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου το 2018, έχοντας στόχο να καταστρέψει αντίπαλες γυναικείες ομάδες!


Κατά καιρούς έχουμε δει σε πολλά βίντεο να πρωταγωνιστούν νεαρές κοπέλες που δέρνονται ανηλεώς, φορώντας μονάχα μπαντάζ! Μάλιστα μετά το Euro 2016 όπου οι Ρώσοι χούλιγκανς οργίασαν στην Γαλλία, δημιουργήθηκε σε μεγάλες ομάδες της χώρας όπως η ΤΣΣΚΑ, τμήμα που εκπαιδεύει γυναίκες.Μην ξεχνάμε πως η Ρωσία λίγο έλειψε να αποκλειστεί σαν Εθνική ομάδα από την τελική φάση, λόγω των επεισοδίων.

Οι πιο γνωστές ομάδες είναι οι Orel Butchers και οι Steel Monsters που πρωταγωνιστούν συχνά σε τρομακτικά επεισόδια. Για παράδειγμα στην ομάδα της ΤΣΣΚΑ το σήμα είναι αυτό που βλέπετε δεξιά, όπου ένα κορίτσι ρίχνει μία μπουνιά!

Badge: CSKA Moscow's all-girl gang whose symbol is of a woman throwing a punch

Τα μπάχαλα που έχουμε δει κατά καιρούς, γίνονται υπό την παρουσία των εγκεφάλων τέτοιων ομάδων, που είναι άντρες που ανήκουν επίσης σε δυνάμεις κρούσης.  Η αρχηγός της σκληρής ομάδας Slavyanki gang, Victoria εξηγεί:

«Δεν υπάρχει ιστορία με γυναίκες- χούλιγκανς. Την δημιουργήσαμε εμείς. Ξεκίνησα με την αντρική ομάδα και μετά δημιούργησα την γυναικεία. Για μένα την δουλειά αυτή δεν μπορούν να την κάνουν μόνο άντρες αλλά και γυναίκες. Το μόνο που κάνουμε κοινό με τα αγόρια της ομάδας είναι τα γκραφίτι. Στο ξύλο είμαστε πλέον χωριστά. Κάνω πολεμικές τέχνες από μικρή και εκπαιδεύω τα υπόλοιπα μέλη».