04/05/2024

Πόσο μισογύνης είναι τελικά ο Mayweather;

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί σχετικά με τις σχέσεις του Floyd Mayweather με το αντίθετο φύλλο. Τις γυναίκες του ο ζωντανός θρύλος, από πλευράς υλικών αγαθών τις έχει στα όπα όπα, από ψυχολογικής άποψης και συμβίωσης όμως δεν είναι λίγες αυτές που έχουν φτάσει στα δικαστήρια τον αήττητο μποξέρ, καθώς τα ξεσπάσματα του πάνω τους ήταν… εφιαλτικά.

Η τραγικότητα της ιστορίας του Mayweather με τις γυναίκες ξεκινάει το 2001, σαν μια κατάρα. Γιατί κατάρα; Στο παιχνίδι με τον Diego Corrales, ο «Money» ανακοίνωσε πως θα κερδίσει τη μάχη και θα γίνει πρωταθλητής για χάρη όλων των γυναικών που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης. Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο, αφού με αυτές τις δηλώσεις ο Mayweather θέλησε να… πικάρει τον Corrales που εκείνο το διάστημα κατηγορούνταν για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του. Κάπως έτσι η «κατάρα» της συμπεριφοράς του Mayweather απέναντι στον Corrales ξεκινάει:

Ένα μήνα μετά το παιχνίδι η μητέρα της κόρης του Mayweather, Melissa Brim έστειλε τον πυγμάχος μπρος στη δικαιοσύνη, κατηγορώντας τον πως πάνω σ’ένα ξέσπασμα του της… κλείδωσε το κεφάλι ανάμεσα στην πόρτα του αυτοκινήτου και την χτύπησε. Μετά το γεγονός αυτό την… έπιασε και στο εμπορικό κέντρο, όπου ψώνιζε με την μητέρα της και της επιτέθηκε. Ο μποξέρ ήθελε να πάρει την κόρη του Ayanna από την Brim κι αφού η δεύτερη δεν την έδινε τότε αυτός της έριξε μπουνιά στο λαιμό!

Η αστυνομία τελικώς τον συνέλαβε με την κατηγορία της σωματικής και ψυχολογικής βίας με τον ίδιο πάντως να βγαίνει… ατσαλάκωτος από την υπόθεση, κάτω φυσικά από την αιγίδα της ομοσπονδίας η οποία έβγαζε εκατομμύρια μέσω αυτού.

Ξύλο και στις φίλες… 

Το 2003 σ’ένα από τα πιο ακριβά κλαμπ του Βέγκας ο Mayweather ξυλοκόπησε δύο φίλες της γυναίκας που του χάρισε τρία παιδιά. Συγκεκριμένα οι… κολλητές της Josie Harris την πλήρωσαν με μπουνιές και κλωτσιές, σπασμένα σαγόνια και δραπέτευση στην κυριολεξία από το Ra Club, διότι πολύ απλά ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν ήθελε η γυναίκα του να κάνει παρέα με τις συγκεκριμένες κυρίες.

Τα θύματα κατήγγειλαν τον Floyd, ο ίδιος όχι απλά δεν τιμωρήθηκε αλλά πέντε μήνες αργότερα ξυλοκόπησε βάναυσα την Harris, αφού πρώτα αυτή του παραπονέθηκε ότι δεν της αρέσει που φλερτάρει με άλλες γυναίκες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο πυγμάχος εκνευρίστηκε, την έβγαλε από το αυτοκίνητο και την… τιμώρησε πολύ άσχημα.

Το «τρίποντο» που έτσουζε…  

Το 2010 ο Mayweather σαν να είχε ηρεμήσει λίγο, αλλά όταν πληροφορήθηκε πώς κάποιος C.J. είχε ερωτικές σχέσεις με την πρώην του πια Harris τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή. Γύρω στις πέντε το πρωί ο μποξέρ μπήκε στο σπίτι που παραχωρούσε στην πρώην σύζυγο του και τα παιδιά τους. Η ίδια τον βρήκε να κάθεται στον καναπέ. Μόλις μπήκε μέσα τη ρώτησε αν ο C.J. που έχει σχέσεις μαζί της είναι ο μπασκετμπολίστας.

«Κάνεις σεξ με τον C.J. Μην μου πεις πως είναι ο C.J. Watson;»

«Ναι αυτός είναι!»

Κι κάπου εκεί ξεκίνησε ο… πόλεμος με τον Floyd να κάνει «μπαούλο» τη γυναίκα του, τα παιδιά να κλαίνε και τους… σωματοφύλακες να κρατάνε τον γιο του πυγμάχου, ώστε αυτός να μην μπορέσει να καλέσει την αστυνομία! Η Harris προχώρησε ξανά σε μηνύσεις, αλλά το δικαστήριο αθώωσε τον πυγμάχο.