20/04/2024

Πόσα χρωστάει ο Floyd στην εφορία;

Παρότι ο ίδιος προσπάθησε χτες στην συν. Τύπου με τον Conor McGregor και μετά σε δηλώσεις στα Μέσα, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να δείξει ότι δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη οφειλή στην εφορία και ότι η «αυτοκρατορία του» δεν κινδυνεύει, το ESPN έβγαλε πόσα είναι τα λεφτά που χρωστάει.


Σύμφωνα με το σάιτ η εφορία εξέδωσε ένα δικαίωμα παρακράτησης της περιουσίας του Floyd επειδή χρωστάει άλλα 22 εκατ. δολάρια από το 2015 και την μάχη του με τον Manny Pacquaio. O «Money» έκανε με την σειρά του αίτημα στο οικονομικό δικαστήριο ζητώντας να μην προχωρήσει η εφορία της διαδικασίες γιατί θα έχει τον Αύγουστο σημαντικά έσοδα σε ρευστό και θα μπορέσει να ξεπληρώσει το χρέος.

Όπως γράψαμε και χτες, όλο αυτο δεν σημαίνει ότι ο Floyd έχει οικονομικά προβλήματα. Ο ίδιος λέει ότι δεν έχει τόσα χρήματα σε ρευστό και ότι δεν μπορεί να ρευστοποιήσει την περιουσία του ή ότι έχει δεσμευμένες καταθέσεις και δεν θέλει να τις «σπάσει», από την άλλη πλευρά η εφορία λέει ότι έχει τα λεφτά ή μπορεί να τα βρει άμεσα και γι αυτό πιέζει.

Είναι πολύ πιθανό ο Floyd να έχει τα λεφτά αλλά να μην θέλει να μπει στην διαδικασία να πειράξει τα έτοιμα ή να πουλήσει την περιουσία του όταν θα έχει ζεστό ρευστό σε 2 μήνες. Βέβαια μπορεί με την φασαρία που έγινε να έσπευσε να τα πληρώσει.

Να σημειώσουμε εδώ ότι πριν λίγους μήνες, περίπου την ίδια περίοδο που η εφορία έκανε τις πρώτες κινήσεις ο Floyd έβγαλε στο σφυρί μερικά από τα πανάκριβα super cars που έχει , λέγοντας τότε ότι θέλει να αγοράσει ένα πανάκριβο γιοτ, αλλά μπορεί να έχει και κάποια σχέση με την όλη υπόθεση.

Πάντως, είναι πολύ πιθανό όλα να είναι απλά η τακτική των «λογιστών» του Floyd για να γλιτώσει χρήματα ή απλά να πληρώσει με τον πιο εύκολο γι’ αυτόν τρόπο. Αν είχε τόσο σημαντικό πρόβλημα θα είχε ακουστεί περισσότερο.