29/11/2021

Πυγμαχία: Γαλανόλευκη επιτυχία με 6 μετάλλια

Εξαιρετική η Ελλάδα σε πυγμαχικούς αγώνες στο τουρνουά της Σερβίας.

Εξαιρετική ήταν η Ελλάδα στο τουρνουά Memorualni Turnir που έλαβε χώρα στη Σερβία. Η ελληνική αποστολή επιστρέφει στην πατρίδα με 6 μετάλλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την παρουσία γαλανόλευκης αποστολής: «Με έξι μετάλλια στις αποσκευές θα επιστρέψει η ελληνική αποστολή από το διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας Memorualni Turnir «Momcilo Mosa Savic» που διεξήχθη στη Σερβία. Οι Ελληνες πρωταθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έπιασαν πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης με αποτέλεσμα να… σαρώσουν τα μετάλλια.

Η χώρα μας κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια, δύο ασημένια κι ένα χάλκινο, ενώ ταυτόχρονα ο Μιχάλης Τσαμαλίδης αναδείχθηκε καλύτερος Πυγμάχος της διοργάνωσης!

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι: Γιώργος Πλέας (57κ.), Παναγιώτης Κωστούρος (60κ.), Μιχάλης Τσαμαλίδης (80κ.). Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι: Κώστας Δρίζος (63κ.), Κώστας Βασιλειάδης (75κ.), ενώ το χάλκινο μετάλλιο φόρεσε στο στήθος ο Ζαχαρίας Λαγούδης (71κ.).

Οι Ελληνες πρωταθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο τουρνουά και να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο«.