29/03/2024

Πλησιάζει η ματσάρα στα βαρέα του μποξ!

Η Heavyweight κατηγορία της επαγγελματικής πυγμαχίας περνάει κρίση! Αναμφισβήτητα το προϊόν που στην κυριολεξία είχε εκτοξεύσει τα PPVs τη δεκαετία του 80′ και του 90′ ενώ είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον φυσικά και στην εποχή των Ali, Frazier ψάχνει την παλιά του αίγλη!

Έχουν παιχτεί αγώνες και αγώνες στα βαρέα κιλά, αλλά κανένας απ’αυτούς δεν συγκίνησε το κοινό. Ακόμη και η σοβιετική… σύγκρουση μεταξύ του Povetkin και του μικρού Klitschko μέσα στην Μόσχα, δεν στάθηκε αρκετή κι ας δαπάνησαν τα… παιδιά της «κόκκινης αρκούδας» πολλά ρούβλια για να φτιάξουν το παιχνίδι.

«Ρομπότ μέσα στο ρινγκ, βαρετός, γέρος με άσπρα μαλλιά που έχει κάνει  και μπότοξ». Είπε ο μάστερ του trash talking για τον αντίπαλό του. 

Ο τελευταίος των Μοϊκανών όμως Wladimir Klitschko… θυσιάζει, ρισκάρει την καριέρα και ένα μεγάλο σερί από νίκες που τρέχει τα τελευταία χρόνια για επιχειρήσει να δώσει πάλι ένα κάποιο ενδιαφέρον στην κατηγορία που εκπροσωπεί. Μετά τον χρυσό ολυμπιονίκη Povetkin ο νεαρός της οικογενείας των «Klits» θα παίξει με τον αήττητο και φοβερά δυνατό Tyson Fury.

Το παιχνίδι αυτό αγγίζει την… αίγλη του παρελθόντος αφού περιέχει ΜΙΣΟΣ! Μπορεί να είναι τηλεοπτικό, αλλά ο Fury με τον… βόθρο του ξέρει να του πουλάει όσο κανένας. Το trash talking που κάνει εναντίον των αδερφών Klitschko τα τελευταία χρόνια έχει σταθεί ικανό να φτιάξει πολύ ζεστό κλίμα, οπότε τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα στις 24 στη Γερμανία οι φανς της πυγμαχίας αναμένεται να δουν με πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι αυτό. Κι αν κρίνει κανείς από το στυλ των δύο, την επιθετικότητα του Βρετανού και την… πονηριά του Ουκρανού, τότε οι ελπίδες να μην γίνει.. σούπα ο αγώνας όπως το περίφημο FloydVsPacMan είναι πολλές.

Προς το παρόν πάντως ας πάρουμε μία γεύση με τις καλύτερες φάσεις των δύο εξαιρετικών μποξέρ στη μέχρι στιγμής καριέρα τους:

OI ΞΑΠΛΕΣ ΤΟΥ FURY:

https://www.youtube.com/watch?v=7EKWafxcFSY

OI ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ WLAD παρέα με τα 53 KOs του:

https://www.youtube.com/watch?v=5PpBQtA8e1k

KAI ΛΙΓΟ TRASH TALKIN ΑΠΟ ΤΟΝ MASTER:

https://www.youtube.com/watch?v=y2TqqxYsKNs

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ FIGHTCAST με καλεσμένη την Τίτα Γκρούεβα την περασμένη Κυριακή: