18/05/2024

Παναγιώτης Πετρίδης: Αγαπάω αυτό που κάνω γι’αυτό και επιστρέφω

Στις 28 Μαρτίου επιστρέφει στο EBO ο Παναγιώτης Πετρίδης που μίλησε για την προετοιμασία του, τους λόγους που ανεβαίνει ξανά στο ρινγκ αλλά και τον αντίπαλο του. Αναλυτικά η συνέντευξη.

Κόουτς πως κυλάει η αγωνιστική σου προετοιμασία και πόσο σε δυσκόλεψε να μπεις ξανά σε ρυθμούς αθλητή;

«Η προετοιμασία τελειώνει κι ευτυχώς κύλησε ομαλά χωρίς τραυματισμούς. Οπωσδήποτε ήταν δύσκολο, λόγω του ότι έχω κι άλλες υποχρεώσεις πλέον ως προπονητής. Τις περισσότερες φορές ενώ μετά την προπόνηση θα ήθελα να ξεκουράζομαι περισσότερο, έπρεπε να βρίσκομαι στη σχολή για την προετοιμασία των αθλητών μου για τους δικούς τους αγώνες. Εκτός των υποχρεώσεων όταν προετοιμάζεσαι με τον δάσκαλο Κώστα Αθανασόπουλου, παρέα με αθλητές υψηλού επιπέδου, όπως ο Καρούσος, ο Χύσεν, ο Πετρόπουλος, ο Ταφτί, ο Γκαμπότ και πολλά άλλα παιδιά των Fighters, σίγουρα δεν μιλάμε για εύκολες καταστάσεις».

Σε πρόσφατη τοποθέτηση σου στην προσωπική σου σελίδα μίλησες για κάποιους που σε αμφισβητούν. Είναι ένας λόγος που σε έκανε να ανέβεις ξανά στο ρινγκ; Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου κίνητρο;

«Κάποια πράγματα έφτασαν στα αυτιά μου αλλά σίγουρα δεν θα ήταν λόγος που θα με παρακινούσε να επιστρέψω. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και είναι λόγοι απλής επιθυμίας. Το μεγαλύτερο μου κίνητρο είναι η αγάπη γι’ αυτό που κάνω κι ελπίζω με αυτό τον τρόπο να μεταδώσω αυτή την αγάπη και στους μαθητές μου».

Τον αντίπαλο τον γνωρίζουμε; Τον επέλεξες; Ποιος θα είναι ο στόχος σου κι ένα μήνυμα στον κόσμο.

 «Τον αντίπαλο μου τον διάλεξε ο Κ. Αθανασόπουλος και προέρχεται από τους Fighters. Στόχος να παραμείνω μάχιμος όσο νιώθω ότι αντέχω πραγματικά, αυτή η αίσθηση με κάνει να νοιώθω ζωντανός. Δεν είναι το έπαθλο που αξίζει όσο ο δρόμος για να φτάσεις σ’αυτό. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Τον καλό φίλο και προπονητή μου γι’ αυτή την προετοιμασία Κώστα Αθανασόπουλο. Τα παιδιά των Fighters  και το Vteam για την βοήθεια. Τον Εμίλιο της QNT που με στήριξε σ’ όλη την  διάρκεια της προετοιμασία. Τον φωτογράφο και καλό μου φίλο Δημήτρη Καρτέρη. Την σύντροφο μου Λένα Κολλάρου που με στηρίζει σε κάθε απόφαση. Εσάς βέβαια που προβάλλεται τις προσπάθειες μας».