02/05/2024

Ο Canelo ανεβαίνει στη middleweight και βγάζει… σέντρα τον GGG!

Το 2017 θα είναι η χρονιά της επικής σύγκρουσης των Canelo Alvarez και Gennady Golovkin σύμφωνα με τον πρώην πρωταθλητή και νυν promoter Oscar De La Hoya. 


Ο Μεξικανός μεγαλοπρομότερ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «First Talk» και ρωτήθηκε όπως ήταν φυσικό για όλα τα ενδεχόμενα που θα φέρουν προ των πυλών τη μεγάλη μάχη που περιμένει ο κόσμος μεταξύ του δικού του Canelo και του «GGG».

Σύμφωνα με τον «Golden Boy» η μάχη αυτή θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2017 και αυτό αποτελεί δέσμευση δική του προς τους φαν. Ο Oscar επιμένει όπως πάντα ότι ένα ματς αυτού του βεληνεκούς δεν πρέπει απλά να στηθεί από τη μια μέρα στην άλλη για να δουλευτεί και να παρουσιαστεί στον κόσμο ως ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στην μοντέρνα ιστορία της επαγγελματικής πυγμαχίας. Αυτή η προσέγγιση του Μεξικανού έχει βάση πάντως…

Εν συνεχεία ο promoter του Alvarez αποκάλυψε ότι ο πελάτης από τη νέα σεζόν, κατόπιν συνεννόησης με την ομάδα του θα γίνει ένας καθαρός middleweight για να κυνηγήσει όλους τους πρωταθλητές της συγκεκριμένης κατηγορίας, ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Golovkin.

«Δεσμεύομαι πως θα γίνει αυτός ο αγώνας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο! Θα προχωρήσουμε τις διαπραγματεύσεις με τον Canelo να μην φοβάται κανέναν απολύτως. Ελπίζουμε ο GGG να υπογράψει τα συμβόλαια…»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Alvarez είχε γίνει middleweight τυπικά, παίζοντας αγώνες πρωταθλήματος, αλλά στην πραγματικότητα όλα τα ματς ήταν με συμφωνημένα κιλά στα 155 pounds…

Τώρα, ο Μεξικανός μας λέει ότι θα αφήσει τον Canelo να ωριμάσει στις 160 και στην middleweight κατηγορία για να παίξει με τον Triple G. Σε μία τέτοια περίπτωση κανείς από τους δύο μποξέρ δεν θα έχει τη δικαιολογία να μην μπει στο ρινγκ.

#ko #boxing #martialarts #hellas #greece #fightsports #fightsportsgr #usa

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Fightsports.gr (@fightsports.gr) στις