Νανιτζανιάν VS Havryliuk στην πρώτη φάση

Νανιτζανιάν  VS Havryliuk στην πρώτη φάση

johnys-personal-training

Το εμπόδιο του Ουκρανού Viacheslav Havryliuk καλείται να ξεπεράσει αύριο το απόγευμα στη «Sibur Arena» της Αγίας Πετρούπολης ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν. Ο Έλληνας Πρωταθλητής ρίχνεται αύριο στη μάχη του Παγκοσμίου και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για μία θέση στους 16 της διοργάνωσης. Ο αθλητής μας θα βρίσκεται στην κόκκινη γωνία του ring, έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο Ελευθεριάδη, που είναι ο Head Coach της ελληνικής αποστολής.

Ο Νανιτζανιάν και ο προπονητής του βρίσκονται από την περασμένη Κυριακή στη ρωσική πόλη, με τον αθλητή να προπονείται καθημερινά και να έχει προσαρμοστεί στις καιρικές συνθήκες. Την Τρίτη έλαβε χώρα το τεχνικό meeting των προπονητών, στο οποίο παρευρέθηκε ο κ. Ελευθεριάδης, ενώ την Τετάρτη το πρωί πραγματοποιήθηκε ο ιατρικός έλεγχος και η γενική ζύγιση των αθλητών. Ο αθλητής μας ζυγίστηκε 99kg και συμμετέχει στην κατηγορία των +91kg, όπως αναμενόταν.

Μετάδοση αγώνων: Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω live streaming, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε μέσα στην επίσημη σελίδα της AIBA στο Facebook και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube και στο Dailymotion. Γενικότερα θα μπορείτε να αναζητήσετε το link χρησιμοποιώντας το #VSHavryliuk και #YWCH16. Οι αγώνες της κατηγορίας των +91kg και του Πρωταθλητή μας θα γίνουν αύριο το απόγευμα στο διάστημα 19:00 – 21:00 ώρα Ελλάδος. Περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να βρείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τόσο στην επίσημη σελίδα του Βαγγέλη «VanGun» Νανιτζανιάν στο Facebook, όσο και στο vnboxing.com.