25/04/2024

«Μπαμ» Αρναούτη με ματσάρα στις ΗΠΑ

Ο κορυφαίος Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος επιστρέφει στην ενεργό δράση με πολύ δύσκολο ματς στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. 


Στις 15 Ιουνίου ο Μιχάλης Αρναούτης θα πυγμαχήσει ξανά στην Αμερική κόντρα σ’έναν πολύ δύσκολο ντόπιο πυγμάχο από τη Νέα Υόρκη με αήττητο σερί 19-0.

Πρόκειται για τον Cletus Seldin ο οποίος μετράει 19 συνεχόμενες νίκες στο ενεργητικό ενώ οι 16 απ’αυτές τελείωσαν και με ΚΟ. Ο Νεοϋορκέζος μποξέρ είναι κάτοχος της International Silver WBC ζώνης στην super lightweight κατηγορία και στα τελευταία του πέντε παιχνίδια έχει παίξει με πολύ έμπειρος πυγμάχους όπως ο Ranee Ganoy και ο Jesus Selig.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια αρένα ο Μιχάλης Αρναούτης είχε συγκρουστεί το 2013 με τον επίσης Νεοϋορκέζο Chris Algieri και ηττήθηκε στα σημεία, όχι και τόσο καθαρά ενώ ο Algieri λίγο αργότερα έπαιξε με Provodniko, Pacquiao, Amir Khan και Spence Jr.

Στο τελευταίο του ματς επί αμερικανικού εδάφους ο «Mighty Mike» κοντραρίστηκε με τον ξακουστό Josesito Lopez και ήταν εξαιρετικός. Παρ’όλα αυτά στάθηκε πολύ άτυχος καθώς σκίστηκε στο μάτι και δεν μπορούσε να συνεχίσει μετά τον όγδοο γύρο.

Υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 15 Ιουνίου, δηλαδή ξημερώματα 16 στην Ελλάδα στους 10 γύρους και θα είναι τηλεοπτικό!

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος «μοιράζει ξάπλες» σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK