15/04/2024

Μαινόμενος κατά του top πυγμαχικού ρεπόρτερ ο McGregor (BINTEO)

Ο Ιρλανδός σούπερ σταρ των μαχητικών αθλημάτων συνόδευσε χθες τον ανερχόμενο επαγγελματία μποξέρ και ολυμπιονίκη Michael Conlan (που είναι και συμπατριώτης του) και έδωσε ένα «τρομακτικό» σόου με τους δημοσιογράφους και κυρίως με τον αρθρογράφο πυγμαχίας (τον κορυφαίο στον κόσμο) Dan Rafael από το ESPN. 


Με σημερινό του άρθρο στη στήλη του στο ESPN ο Rafael γράφει για την εμπειρία του με τον Conor McGregor, τονίζοντας όπως πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις ότι σε καμία από τις στιγμές έντασης με τον πρωταθλητή του UFC δεν ένιωσε να απειλείται η σωματική του ακεραιότητα.

Γράφει λοιπόν ο Dan Rafael πως ο McGregor μπήκε στο γήπεδο με τον Conlan και αφού κατέβηκε από το ρινγκ έσπευσε και χαιρέτησε τους δημοσιογράφους. Αρκετούς τους γνώριζε γιατί καλύπτουν παράλληλα και το κομμάτι του ρεπορτάζ στις ΜΜΑ. Ο Rafael γράφει πως παρά το γεγονός ότι δεν είχε γνωριστεί ποτέ με τον Conor χαιρετήθηκαν και του είπε: «Εγώ είμαι της πυγμαχίας…»

Όταν το ματς τελείωσε και ο επικεφαλής της Top Rank, Bob Arum έπλεκε το εγκώμιο του νικητή Conlan μέσα στη Νέα Υόρκη και σ’ένα στάδιο γεμάτο Ιρλανδούς ο McGregor γύρισε στον υπεύθυνο της «TP» και τον ρώτησε ποιος είναι ο δημοσιογράφος που γράφει για μποξ. Ο υπεύθυνος του επέδειξε τον Rafael: «Είδα πως έδειξε εμένα απευθείας.»

Ο Conor πήδηξε έξω από το ρινγκ και έτρεξε προς τα δημοσιογραφικά με τον Dan Rafael να περιγράφει: «Ήρθε απευθείας σε μένα. Πρόσωπο με πρόσωπο. Κάρφωσε το βλέμμα του πάνω μου. Δεν ένιωσα απειλή σε καμία περίπτωση.»

Και κάπου εδώ ξεκινάει το σόλο του Conor: «Είσαι εσύ ο τύπος που γράφει πυγμαχία;»

«Ναι εγώ είμαι» αποκρίθηκε ο δημοσιογράφος του ESPN.

«Εγώ είμαι η πυγμαχία! Δες με πως θα πυγμαχήσω. Πίστεψε με. Κανείς στην πυγμαχία δεν ξέρει τι έρχεται… Πιστέψτε με.»

Και συνέχισε ο Ιρλανδός: «Θα σοκάρω τον πλανήτη. Κοίτα με στα μάτια, είμαι 28 ετών, αισιόδοξος, αποτελεσματικός και επικίνδυνος με κάθε χέρι. Πίστεψε με. Θα σταματήσω τον Floyd και θα καταπιείτε τα λόγια και τις λέξεις που γράφετε. Όλος ο κόσμος θα καταπιεί αυτά που λέει για την πυγμαχία μου.»

Όταν ο Conor ρωτήθηκε από κάποιον εκεί δίπλα αν θα γίνει το ματς με τον Mayweather είπε: «Είμαστε κοντά, μην ανησυχείτε γι’αυτό. Θα το ακούσετε όλοι.»

Φεύγοντας πια ο McGregor μετά το επεισόδιο ούρλιαξε: «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΠΟΞ.»

Στη στήλη του πάντως στο ESPN ο Dan Rafael ευχαριστεί για το τίποτα τον McGregor. Του επισημαίνει πως του… χάλασε τη μέρα γιατί είχε κανονίσει να πιει μπύρες μετά τον αγώνα και να ετοιμαστεί για το GGG vs. Jacobs και μετά το γεγονός έπρεπε να μιλήσει σε όλα τα Μέσα της Αμερικής.

Πάντως, κλείνοντας το γραπτό του ο έγκυρος αρθρογράφος και ρεπόρτερ τόνισε πως συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Ιρλανδός δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα παίζοντας με τον Mayweather πυγμαχία.

 

TO ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ CONOR:

 

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Έκλεισε το Σκαφιάς vs. Μανώλας για το No Limits

Dana White: «Θα γίνει το McGregor vs. Mayweather!»

Στους «8» κορυφαίους της Ευρώπης ο Καλαμάρας!

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK