21/07/2024

Κωνσταντίνος Δεμερτζίδης: Πρωταθλητής Ελλάδος για τρίτη φορά

Επίδειξη δύναμης από τον σύλλογο της Αναστασίας Βαβυλα

Ο πυγμάχος της Αναστασίας Βαβύλα κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: 
 
«Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας συμμετείχε το Απολλώνειο Boxing Club πιεριας που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελιδης από 14 έως 18 Μαΐου φέρνοντας για άλλη μια φορά το κύπελλο στην Πιερία.

Ο αθλητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Δεμερτζίδης υπό τις οδηγίες πάντα της καταξιωμένης προπονητριας Αναστασίας Βαβυλα κατάφερε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στα υπερβαρεα βάρη νικώντας τους αντιπαλους του με ευκολία και και φτάνοντας στον τελικό όπου κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να αποκλείσει τον αντίπαλο του και να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Εξαιρετική επίσης εμφάνιση έκανε και Βασίλης Φράγκογιαννης στα 63 κιλα ,που αν και συμμετείχε πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα εκανε μια μαχητική αρχή και πήρε το βάπτισμα του πυρός νικώντας τον πρώτο του αντίπαλο όμως έχασε με ελάχιστη διαφορά από τον πολυ εμπειρότερο του αντίπαλο στα προημιτελικά μένοντας μια ανάσα έξω απ τα μετάλλια».