27/04/2024

Ιστορίες από την κρύπτη: Όταν ο Tyson προσέφερε 10.000$ για να τις παίξει μ’έναν νταή γορίλα!

Η ιστορία που είχε να διηγηθεί ο Fat Joe στο ESPN για τον Mike Tyson ήταν πραγματικά… σαρωτική και ολόκληρος ο κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον όταν διάβασε πως υπήρξε μία τέτοια στιγμή που ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής κυνηγούσε… ξυπόλητος δέκα μεγαλόσωμους άντρες κι αυτοί παρακαλούσαν για έλεος.

Ξεψαχνίζοντας κανείς την αυτοβιογραφία του «Iron Mike» θα βρει μέσα όχι μία ούτε δύο αλλά εκατοντάδες ιστορίες από την… κρύπτη της ζωής του Mike Tyson. Άλλες είναι εξαιρετικές σοβαρές κι άλλες είναι εντελώς παρανοϊκές όπως αυτή που βρήκαμε και θα σας παρουσιάσουμε σήμερα. Σίγουρα είναι από τις πιο αστείες αλλά και πιο πιστευτές μια και η συγκεκριμένη προσωπικότητα μας έχει συνηθίσει στα πιο τρελά σενάρια που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους.

Κάντε SUBSCRIBE για τα καλύτερα μαχητικά βίντεο, διαγωνισμούς και εκπομπές!

Το 1989 λοιπόν ο Mike φρεσκοπαντρεμένος τότε με την Robin Givens την πήγαινε από εδώ και από εκεί. Λεφτά υπήρχαν και οι βόλτες έδιναν και έπαιρναν… Σε μία από τις εξορμήσεις τους λοιπόν επισκέφθηκαν έναν ζωολογικό κήπο στη Νέα Υόρκη. Ο Tyson μάλιστα… λάδωσε το σύστημα φύλαξης του πάρκου για να μπορέσει να είναι λίγο πιο άνετος και να κάνει ρομαντική βόλτα με την αγαπημένη του ανάμεσα στα ζωάκια.

Αυτός είναι ο ασημόραχος γορίλας! Δύσκολο να τον κατεδάφιζε ο Mike Tyson…

Φτάνοντας στο κλουβί με τους γορίλες ο Tyson έπαθε… Tyson όταν είδε έναν ασημόραχο γορίλα να κάνει μπούλινγκ στους υπόλοιπους γορίλες. Ο Mike λέει για το συγκεκριμένο σκηνικό πως παρά το γεγονός πως ο ασημόραχος έκανε ό,τι ήθελε τους υπόλοιπους συγκατοίκους στα μάτια του είχε μία τρομακτική αθωότητα και φόβο.

Εκείνη θεώρησε ο «σιδερένιος» πως ήταν η αδυναμία του και έτσι σκέφτηκε το εξής: Φώναξε τον φύλακα της συγκεκριμένης μεριάς του κήπου και του προσέφερε 10.000 δολάρια ώστε να του ανοίξει τις πόρτες για να μπει στο κλουβί και να χτυπηθεί με τον γορίλα! Ευτυχώς για όλους ο υπεύθυνος δεν γλυκάθηκε από το χρήμα και έριξε άκυρο στον παγκόσμιο πρωταθλητή. Πιθανώς να του έσωσε και τη ζωή…