01/05/2024

Η… gangsta κυρία της φωτογραφίας ανακάλυψε το ταλέντο του Mayweather!

O Floyd Mayweather είναι ο καλύτερος πυγμάχος της μοντέρνας ιστορίας του αθλήματος και ένας από τους πιο πετυχημένους και καταξιωμένους αθλητές! Προτού όμως γίνει αυτό που είναι σήμερα τις ημέρες που δεν μπορούσε καν να το φανταστεί ο Floyd περνούσε δύσκολα.

Η μητέρα του ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά ο πατέρας του αν και πυγμαχούσε αντιμετώπιζε θέματα με τον νόμο κι έτσι ο μικρός Mayweather κατέληξε να μεγαλώνει με την γιαγιά του. Η κυρία Branice Mayweather είναι η κυρία η οποία αποκάλεσε μπροστά στις κάμερες τον Pacquiao: Μ@@@@ και ψεύτη, ενώ δήλωσε τότε πως ήξερε ότι ο εγγονός της θα κερδίσει τον PacMan για έναν και μόνο λόγο γιατί τον μεγάλωσε αυτή!

Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι ότι όντας μικρός ο Mayweather είχε πιάσει κάποτε τη γιαγιά του και της είπε πως σκέφτεται να παρατήσει το μποξ γιατί χρειάζεται να δουλέψει. Τότε η Branice Mayweather γύρισε και του είπε: «Σκάσε και συνέχισε να πυγμαχείς». 

Σύμφωνα με τον Mayweather αυτή η φράση της γιαγιάς ήταν και η πρώτη ανακάλυψη κάποιου ότι ο μικρός τότε Floyd έχει ταλέντο και θα δικαιωθεί παίζοντας μποξ.