20/04/2021

Η νέα γενιά του ΠΑΟΚ αγωνίζεται στα Ιωάννινα

Το Τμήμα Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ θα συμμετέχει με τρεις αθλητές στο 2ο Διεθνές Boxing Cup που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στην πόλη των Ιωαννίνων και τελεί υπό την αιγίδα του Tiger’s Boxing Club και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.Aναλυτικά το δελτίο:


«Συγκεκριμένα τον δικέφαλο του Βορρά θα εκπροσωπήσουν ο Απόστολος Ψιλιτέλης, που θα αντιμετωπίσει τον Kristian Bejko από την Αλβανία για την κατηγορία των 60kg των νέων, αλλά και η Άννα Αρουτουνιάν, η οποία θα κοντραριστεί με την Βασιλική Σίτα στα 60kg των νεανίδων.

Το μεγάλο αστέρι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν θα αγωνιστεί με τον Donald Paluka από την Αλβανία για τα +91kg των νέων. Η συγκεκριμένη μάχη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι δύο πυγμάχοι έχουν προϊστορία, με τον «VanGun» να έχει στερήσει το Χρυσό μετάλλιο από τον Paluka τον προηγούμενο μήνα, στον τελικό του Διεθνούς Τουρνουά στο Κόσσοβο!

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ένα καλό τεστ για τους πυγμάχους του Γιώργου Ελευθεριάδη ενόψει ενός φορτωμένου, από πλευράς αγωνιστικών υποχρεώσεων, καλοκαιριού. Καλούμε όλο τον κόσμο των Ιωαννίνων και της γύρω περιοχής να βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής στην Πλατεία Μαβίλη για να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών μας.

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά τους αγώνες και το Τμήμα Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook (@PaokBoxingClub), καθώς και την προσωπική σελίδα του Πρωταθλητή μας Βαγγέλη Νανιτζανιάν (@VanGunBox)».