02/05/2024

Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος στην πυγμαχία!

Θεωρείται πως διαθέτει τις πιο δυνατές γροθιές στην πυγμαχία. Δεν είναι και τόσο διάσημος διότι δεν έχει μεγάλα ονόματα να αντιμετωπίσει στην κατηγορία του πλην ενός ο οποίος αν και έχει συμφωνήσει για τη μεταξύ τους μάχη αποτελεί σαν χαρακτήρας μυστήριο και μπορεί να ακυρώσει…

Ο λόγος για τον Sergey Kovalev. Η περίπτωση του Ρώσου… μυστήρια καθώς στο ερασιτεχνικό δεν πέτυχε πολλά, αλλά από όταν το γύρισε σε επαγγελματικό αποζημιώνει στο 100% αυτούς που τον ονόμασαν «Krusher». Ο Ρώσος δείχνει ασταμάτητος και μετά τη χθεσινή νίκη του επί του Pascal για δεύτερη φορά τα media γράφουν για έναν μποξέρ που στην κυριολεξία δεν έχει αντίπαλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του αγώνα του χθες το βράδυ ο Sergey πήρε το μικρόφωνο και… έκραξε τον Freddie Roach, αναφέροντας πως ο Pascal παρά το γεγονός ότι πήρε μεταγραφή στο «Wild Card» ίσως και να έπαιξε λίγο χειρότερα από την προηγούμενη συνάντησή τους. Από εκεί και πέρα ο αήττητος μποξέρ… έκλεισε τις δηλώσεις του χαρακτηρίζοντας τον Adonis Stevenson σε… Chickenson, ένα λογοπαίγνιο για να τον πει πιο απλά… κότα!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ KILLER:

https://www.youtube.com/watch?v=tXKUKBMmHn4