20/04/2024

Αυτός είναι ο επόμενος αγώνας του Στέλιου Παπαδόπουλου

Πανηγυρισμοί τέλος στο «στρατόπεδο» του «Golden Boy» αφού η ομάδα βάζει ξανά τα κεφάλια μέσα και προετοιμάζεται για το επόμενο βήμα που θα γίνει στις 17 Ιουνίου. 


Μέσω της πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης του Γρηγόρη Μάλλιου στο Fightsports (σ.σ. διαβάστε την ξανά) είχατε πρώτοι ενημερωθεί ότι ο Στέλιος Παπαδόπουλος μετά τη νίκη του και την κατάκτηση της πολιτειακής ζώνης της Καλιφόρνια, πολύ σύντομα θα έμπαινε ξανά στο ρινγκ και συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου.

Πράγματι, ανακοινώθηκε τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας ότι ο Έλληνας μποξέρ θα παίξει στο Λος Άντζελες στις 17 Ιουνίου, ξημερώματα 18 για μας με αντίπαλο τον Αμερικανικό Alex Silva.

Ο συγκεκριμένος είναι 31 ετών και στον τελευταίο του αγώνα κέρδισε τον αήττητο Ruben Martinez με ΚΟ ενώ στα τρία πρόσφατα ματς του έχει παίξει μόνο με αντιπάλους που έχουν θετικά πρόσημα στο ρεκόρ τους. Το ίδιο και ο Παπαδόπουλος που επίσης είναι αήττητος με 6-0 στις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζουμε πως ο «Golden Boy» πριν από μία εβδομάδα νίκησε τον Edgar Ivan Garcia και στέφθηκε πρωταθλητής της Πολιτείας της Καλιφόρνια στην κατηγορία του.

Αναμένουμε πια να ανακοινωθεί και το ματς του Άρη Μπέλλου που θα σημάνει το ντεμπούτο του στην επαγγελματική πυγμαχία επί αμερικανικού εδάφους…

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος «μοιράζει ξάπλες» σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK