25/04/2024

Απίστευτη δολοφονία πυγμάχου από τον αντίπαλο του που δεν άντεχε να χάνει!

Έχουμε δει πολλές φορές μαχητές να μην ξέρουν να χάνουν και να βρίσκουν χίλιες δύο δικαιολογίες μετά τον αγώνα για την ήττα του ή απλά να μην την αναγνωρίζουν αλλά αυτό που έγινε στην Florida των ΗΠΑ πριν λίγες μέρες είναι απλά απίστευτο.

Ο 23 χρονος Stan Stanisclasse συνήθιζε να κερδίζει τον συναθλητή του 24χρονο Darrell Telisme στα sparring που έκαναν στο κοινό τους γυμναστήριο κάτι που ο δεύτερος φαίνεται να μην καταδέχεται ποτέ αφού υποστήριζε πως αυτός ήταν ο πιο ταλαντούχος.

Κι όμως αυτός που ξεκίνησε μια πολλά υποσχόμενη επαγγελματική καριέρα και τα πήγαινε περίφημα ήταν ο Stanisclasse με τον Telisme να θεωρεί ότι τον κρατούσε πίσω ο συγκεκριμένος συναθλητής του και σε αυτόν οφειλόταν οι δικές του αποτυχίες!

Από ότι φαίνεται πριν λίγα βράδια, ο Telisme προκάλεσε σε μάχη ακόμη μια φορά τον Stanisclasse, αυτή τη φορά έξω από μια πιτσαρία με τον δεύτερο να κερδίζει και πάλι.

O θύτης

Μόνο που αυτή τη φορα ο άλλος πήγε και πήρε το όπλο του, πήγε στο σπίτι του συναθλητή του, του χτύπησε την πόρτα και τον πυροβόλησε εν ψυχρό σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Την επόμενη μέρα παραδόθηκε ο ίδιος στην αστυνομία λέγοντας πως δεν θυμόταν τίποτα λόγο μέθης.