27/04/2024

Αν γινόταν το Αρναούτης vs. Ζαμπίδης…

Με αφορμή την επισημοποίηση του Μπιτάκος vs. Μάρκου το Fightsports προσεγγίζει το ενδεχόμενο να γινόταν πριν από μερικά χρόνια μία μάχη μεταξύ των δύο «χρυσών»…Μιχάληδων, δηλαδή του Ζαμπίδη και του Αρναούτη, στην Ελλάδα.  


Πολλές φορές έχετε διαβάσει από τους αρθρογράφους του Fightsports διάφορα άρθρα με «παιχνίδια φαντασίας» που θα ανέβαζαν κι άλλο τα μαχητικά αθλήματα, την αδρεναλίνη των φαν και το ενδιαφέρον της τηλεόρασης να γίνει επιτέλους πιο ζεστό από ποτέ ώστε να προβάλει συχνά τα ελληνικά σόου και όχι  μόνο.

Πηγαίνοντας αρκετά χρόνια πίσω και δημιουργώντας ένα διαφορετικό περιβάλλον -στη φαντασία μας- στην αντιμετώπιση των media στα μαχητικά αθλήματα θα προσπαθήσουμε να εντρυφήσουμε στο ενδεχόμενο να έπαιζε ο Μιχάλης Αρναούτης με τον Μιχάλη Ζαμπίδη!

Εάν ζούσαμε σ’ένα πιο αμερικανικό σύστημα διεξαγωγής αγώνων θα υπήρχαν όλα τα εχέγγυα, η τεχνοτροπία και φυσικά τα χρήματα για να παιχτεί το συγκεκριμένο τεράστιο παιχνίδι. Υπό αγωνιστικές συνθήκες θα προτιμούσαμε να κάνει τη μετάβαση ο Ζαμπίδης στην πυγμαχία και όχι ο Αρναούτης στο kickboxing. Γιατί; Διότι το σήμα κατατεθέν το «Iron Mike» σε ολόκληρη την καριέρα ήταν φυσικά τα τρομακτικά του κροσέ.

Για να γίνει αυτή η αλλαγή ο Ζαμπίδης σαφώς θα έπρεπε να πληρωθεί αδρά. Το ίδιο αδρά θα έπρεπε να πληρωθεί ο «Mighty Mike» και το επιτελείο του για να στηθεί ο αγώνας στην Αθήνα. Δεν γνωρίζουμε πώς αλλά σίγουρα θα υπήρχε κάποιος τρόπος να παρακαμφθούν οι επίσημες λίστες για να μπορούσε ο Ζαμπίδης τότε να διεκδικήσει κάποιες από τις ζώνες του Αρναούτη σε αγώνα δώδεκα γύρων.

Από τη μία ο Ζαμπίδης τα πήγαινε εξαιρετικά σε Ιαπωνία και Αυστραλία και από την άλλη ο Αρναούτης κατάφερνε να ζει στο New Jersey το αμερικανικό όνειρο προερχόμενος από το ερασιτεχνικό τμήμα της ΑΕΚ και το Μενίδι. Ο κατάλληλος άνθρωπος με τα κατάλληλα χρήματα και τις διασυνδέσεις θα μπορούσε να πείσει τους δύο άντρες να παίξουν και τα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα θα ζούσαν εποχή διαφωτισμού νωρίτερα από το 2017.

 

Τα καλύτερα του Μιχάλη Αρναούτη:

 

Τα καλύτερα του Μιχάλη Ζαμπίδη:

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

Φλοριάν Μάρκου vs Σταμάτης Μπιτάκος: Το φαβορί και ο απρόβλεπτος

Είναι κακό τελικά ο γονέας να παρακολουθεί τις προπονήσεις του παιδιού του;

UFC 208: Οκτώ νοκαουτάρες των πρωταγωνιστών (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Hoost και Βασιλικός ξανά μαζί μετά από χρόνια: