18/04/2024

Έχασε ο καλύτερος πυγμάχος του πλανήτη! (BINTEO)

Η μάχη του GGG με τον Jacobs και ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε κατάφερε να καλύψει το μεγαλύτερο γεγονός της ημέρας που δεν ήταν άλλο πέρα από την ήττα του κορυφαίου μποξέρ στον πλανήτη. Ο νούμερο ένα pound for pound Roman «Chocolatito» ηττήθηκε στο co main event της «MSG». 


Έπειτα από μία σκληρή μάχη δώδεκα γύρων που εξελίχθηκε σε συνεχόμενη ανταλλαγή χτυπημάτων οι κριτές στέρησαν από τον πρωταθλητή της Νικαράγουα το προνόμιο της «βασιλείας» στην επαγγελματική πυγμαχία καθώς θεώρησαν πως ο αντίπαλός του Srisaket Sor Rungvisai  μάζεψε περισσότερα σημεία και του έδωσαν τη νίκη!

Ο Ταϊλανδός είναι πια ο πρωταθλητής της super flyweight κατηγορίας και φυσικά έγραψε ιστορία καθώς σταμάτησε τον πολύ πετυχημένο και εξαιρετικό μποξέρ, Roman Gonzalez.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που δόθηκε η νίκη στον «μεγαλύτερο» σωματικά Rungisai ο κόσμος αποδοκιμάζει το αποτέλεσμα, αφού μεγάλη μερίδα οπαδών και δημοσιογράφων θεωρεί πως η απόφαση ήταν πολύ τραβηγμένη.

Ο Gonzalez έπεσε νοκ-ντάουν στον πρώτο γύρο, αλλά σηκώθηκε και συνέχισε να πυγμαχεί. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δέχθηκε επίσης και μία κουτουλιά που ως συνέπεια είχε ένα βαθύ κόψιμο στο φρύδι.

 

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ HIGHLIGHT ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Dana White: «Θα γίνει το McGregor vs. Mayweather!»

Στους «8» κορυφαίους της Ευρώπης ο Καλαμάρας!

Μαινόμενος κατά του top πυγμαχικού ρεπόρτερ ο McGregor (BINTEO)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK