20/09/2020

Ένας χαιρετισμός στον μεγάλο IVAN DRAGO

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Πρέπει να ομολογήσω ότι όταν ήμουν μικρός και έβλεπα τις ταινίες του ROCKY είχα πέσει και εγώ θύμα της Αμερικάνικης προπαγάνδας, υποστηρίζοντας τον πρωταγωνιστή ενάντια στους «κακούς» (και όλως τυχαίως μαύρους) πυγμάχους, αλλά η αλήθεια είναι ότι το πραγματικό «κτήνος» της σειράς των ταινιών είναι ο ένας και μοναδικός Ivan Drago! Γιατί;

Πρώτα από όλα, ήταν καλύτερος από όλους τους υπόλοιπους πυγμάχους όλων των ταινιών. Όχι Apollo Creed, το χρωματιστό σορτσάκι και οι χορεύτριες δίπλα στο ρινγκ δεν κάνουν τον πυγμάχο. Ούτε τα χρυσαφικά της μάνας σου Clubber Lang.subscribe-to-our-youtube-channel

Επίσης, ήταν ο Fedor πριν τον Fedor. Δολοφονικός, κρύος και σοβαρός όταν ο τελευταίος αυτοκράτορας ήταν ακόμη μπέμπης. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν τον είχε και πρότυπο.

Τρίτον, είχε την πιο όμορφη γυναίκα με διαφορά και ας ήταν μαζί της πιο ψυχρός και από την καλύβα που βάλανε τον Ρόκυ όταν πήγε στη Ρωσία. Γιατί οι σωστοί άντρες δεν τρέχουμε πίσω από μια γυναίκα Ρόκυ και αν το κάνουμε σίγουρα δεν μοιάζει αυτή με την Talia Shire!

rocky wives

Τέταρτον, ξηγιώταν ειλικρινά, χτυπώντας αβασάνιστα τις ντόπες μπροστά στις κάμερες σε αντίθεση με τον Ρόκυ που νόμιζε ότι μας έπεισε ότι η μόνη προετοιμασία που έκανε ήταν το τρέξιμο στα χιόνια σέρνοντας κορμούς. Ξέρουμε τι έκανες στις σκοτεινές γωνίες της παγωμένης σου καλύβας Ρόκυ για να γίνεις έτσι:

rocky4

Πέμπτο και τελευταίο, τις σπάνιες φορές που άνοιγε το στόμα του έλεγε δολοφονικές ατάκες του στυλ: » «I cannot be defeated» «I defeat all man» ή «If he dies, he dies». Δεν μιλούσε σαν επιζών εγκεφαλικού με στραβό στόμα… Ρόκυ, ούτε σαν κακή κόπια του Ali… Clubber Lang.

Για όλους λοιπόν εμάς που γουστάρουμε DRAGO:

Aπίστευτη selfie κατά την διάρκεια ξύλου

Εκπληκτικές τιμές σε συμπληρώματα διατροφής

Θρυλικοί τσαμπουκάδες στα ελληνικά γήπεδα μπάσκετ! (ΒΙΝΤΕΟ)

subscribe-to-our-youtube-channel

mallios2-768x230