25/04/2024

«Έκλεισε» το McGregor vs. Mayweather γράφουν οι Ιρλανδοί

Ιρλανδικά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές από το περιβάλλον του Conor McGregor αναλύουν και γράφουν σήμερα πως η συμφωνία του «ήρωά» τους με τον Floyd Mayweather ευδοκίμησε! 


Το ρεπορτάζ της The Irish Sun αναφέρει σήμερα πως ο πρωταθλητής του UFC ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις στη χώρα του και φεύγει σήμερα εσπευσμένα για το Λας Βέγκας.

Πρώτα απ’όλα ο Conor πάει στις ΗΠΑ -αναφέρει το ρεπορτάζ- καθώς θα είναι ο πρωταγωνιστής σ’ένα βίντεο με θέμα το μπούλινγκ και πώς να αντιμετωπιστεί.

Από εκεί και πέρα το ιρλανδικό Μέσο που επικαλείται πηγές μέσα από την ομάδα του McGregor αποκαλύπτει ότι ο Conor και ο Floyd έχουν συμφωνήσει σε όλα και πως ο πρωταθλητής της Lightweight στις ΜΜΑ πάει στις ΗΠΑ και παρέα με το βίντεο θα υπογράψει και το συμβόλαιο της μάχης.

Οι αναφορές πάντως δεν περιέχουν καμία απολύτως λεπτομέρεια για το πώς τελικά θα εμπλακεί ή δεν θα εμπλακεί το UFC στο συγκεκριμένο ματς…

Να σημειωθεί επίσης πως οι Ιρλανδοί δημοσιογράφοι κλείνουν το ρεπορτάζ γράφοντας ότι το ματς μπορεί να ανακοινωθεί κιόλας μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

Ματς για… καλλιστεία στις γυναίκες το UFC (ΦΩΤΟ)

Πλάκα πλάκα παίζει και ο Fedor το Σάββατο

Με Σκοπιανό ο Roosmalen στο FFC

 

Hoost και Βασιλικός ξανά μαζί μετά από χρόνια: