25/04/2024

Οικονομική «αφαίμαξη» της ΕΟΦΠ – Επιστολή Δ. Τραμπάκουλου προς σωματεία

Επιστολή προς όλα τα σωματεία της Εθνικής Ομάδας Ανδρών και Γυναικών έστειλε,  ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και Υπεύθυνος των μη Ολυμπιακών Αθλημάτων της ΕΟΦΠ Δημήτρης Τραμπάκουλος, με την οποία τους ενημερώνει για τις επιπτώσεις αυτής της οικονομικής αφαίμαξης ενώ θέτει και το ερώτημα, ποιον θεωρούν πιο κατάλληλο ως επίσημο προπονητή της Ομοσπονδίας για να συνοδεύει τους αθλητές των εθνικών ομάδων των κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών στα διεθνή πρωταθλήματα.

Διαβάστε την επιστολή:

Προς όλα τα σωματεία της Εθνικής Ομάδας Ανδρών και Γυναικών

Με την παρούσα θα θέλαμε τη γνώμη σας και τη συμβουλή σας, μετά τα νέα δυσάρεστα δεδομένα που έχουν προκύψει για την Ε.Ο.Φ.Π. με τη μείωση κατά 60% του προϋπολογισμού της, με αποτέλεσμα για το 2013 η Ομοσπονδία να έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό 530.000,00 €, καλούμενη να αποπληρώσει οφειλές παρελθόντων ετών, πάγια και τρέχοντα έξοδα, το άθροισμα των οποίων ξεπερνάει το διπλάσιο του προϋπολογισμού για το 2013 και ως εκ τούτου είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι προετοιμασίες των αθλητών των εθνικών ομάδων σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα στυλ θα διεξαχθούν στους συλλόγους των αθλητών.

Επίσης, η συμμετοχή των αθλητών μας στα διεθνή πρωταθλήματα (Παγκόσμια & Ευρωπαϊκά) όλων των ηλικιών και στυλ με αυτά τα δεδομένα θα είναι πλημμελή και θα κληθούν οι συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές, σε πολλές των περιπτώσεων, να συμμετέχουν με δικά τους έξοδα ή με καταβολή μέρους των εξόδων για κάποιους από αυτούς.

Σας καλώ να συναποφασίσουμε και να προτείνετε, μετά τα παραπάνω, ποιος κρίνετε ότι θα πρέπει να συνοδεύσει τις εθνικές ομάδες ως επίσημος συνοδός προπονητής της Ομοσπονδίας στους εν λόγω αγώνες.

Επισυνάπτουμε σχετική φόρμα και παρακαλούμε όπως τη συμπληρώσετε δεόντως και την αποστείλετε με φάξ ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην Ε.Ο.Φ.Π.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής
Δημήτρης Τραμπάκουλος

 

Φόρμα επικοινωνίας

Ερώτηση: Ποιος συνοδεύει τους αθλητές των εθνικών ομάδων των κατηγοριών Ανδρών -Γυναικών;

α) Ο Προπονητής της Πρωταθλήτριας Ομάδας της χρονιάς;

β) Ο Προπονητής, ο οποίος έχει αναδείξει τους περισσότερους πρωταθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της χρονιάς;

γ) Ο Προπονητής, ο οποίος έχει υπό την προπονητική του καθοδήγηση τους περισσότερους αθλητές που συμμετέχουν στην αποστολή;

δ) Ο Προπονητής, ο οποίος έχει την επίβλεψη του αθλητή με τη μεγαλύτερη πρόσφατη διάκριση;

ε) Ο Προπονητής, τον οποίο θα υποδείξει η Τεχνική Επιτροπή της Ομοσπονδίας;

στ) Άλλος λόγος;