19/04/2024

Νέα σχολή Εκπαιδευτών FCS Greece τον Σεπτέμβριο

Στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης και διάδοσης των Φιλιππινέζικων Πολεμικών στην Ελλάδα, το FCS GREECE προκηρύσσει την 17η σχολή Εκπαιδευτών. Ο κύκλος της σχολής ορίζεται σε 8 ημέρες (Κυριακές) και το σύνολο ωρών εκπαίδευσης σε 40 ώρες (5 ώρες ανά μάθημα).

Τα μαθήματα θα γίνουν στην κεντρική σχολή του FCS Greece, Νιρβάνα 34 – Κάτω Πατήσια και θα ξεκινήσουν την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014. Η σχολή εκπαιδευτών του FCS Greece, είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2004 από τον Mιχάλη Κοσσυβάκη, και στην πάροδο των χρόνων, την έχουν παρακολουθήσει δεκάδες εκπαιδευτές έως και 8th Dan, από 40 και πλέον διαφορετικές πολεμικές τέχνες – συστήματα και στυλ. Αξίζει να σημειωθεί, πως η συγκεκριμένη σχολή, έχει ήδη 4 χρόνια λειτουργίας στην Πολωνία, με 21 Σχολάρχες – Εκπαιδευτές και βοηθούς να συμμετέχουν!

Πιστοποίηση βαθμού

Ο βαθμός των επιτυχόντων θα επικυρωθεί από τα διπλώματα του FCS Greece (1 για κάθε βαθμό) πιστοποιημένα, από την Παγκόσμια Ομοσπονδία W.A.K.E.S.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν

• Όλοι οι εκπαιδευτές που διατηρούν δική τους σχολή πολεμικών τεχνών, ή δικό τους τμήμα σε σχολές ή γυμναστήρια, ανεξαρτήτως βαθμού που κατέχουν και τέχνης που διδάσκουν.

• Όλοι οι προπονητές που είναι υπεύθυνοι σε συλλόγους μαχητικών σπορ, σχολές ή γυμναστήρια ανεξαρτήτως βαθμού που κατέχουν και αθλήματος που εξασκούν.

• Ο κάθε σπουδαστής / σπουδάστρια, αθλητής / αθλήτρια, άνω των 20 ετών, που έχει εμπειρία και ενεργή συμμετοχή τουλάχιστον 3 χρόνια σε οποιαδήποτε Πολεμική τέχνη ή 4 χρόνια σε οποιοδήποτε μαχητικό σπορ.

Ηδη σε αυτή τη σχολή, έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους 8 Εκπαιδευτές – σχολάρχες (!) από τα στυλ: Krav Maga, Ju-Jitsu, Ninjutsu, Ed Parker’s Kenpo, International Taekwondo, World Taekwondo, Shito Ryu Karate και ΒJJ.

Πληροφορίες για την σχολή Εκπαιδευτών FCS Greece, στο email fmagreece@gmail.com