05/05/2024

Με επιτυχία το σεμινάριο του Μιχάλη Κοσσυβάκη

Με μεγάλη επιτυχία, διεξήχθη το Σεμινάριο Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών μόνο για Εκπαιδευτές και βοηθούς, που διοργάνωσε ο Μιχάλης Κοσσυβάκης, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

 

Το παρόν έδωσαν οι Εκπαιδευτές

  1. Κώστας Γιαννάς – Aikido / Judo
  2. Γρηγόρης Γιαννιτσάκης – Shito Ryu Karate / ΒJJ
  3. Mπάμπης Τσολάκης – Πυγμαχία και μέλος σχολής Εκπαιδευτών FCS GREECE
  4. Βαγγέλης Καμιζούλης – Ju-Jitsu και μέλος σχολής Εκπαιδευτών FCSGREECE
  5. Hλίας Βικελής – World Taekwondo και μέλος σχολής Εκπαιδευτών FCS GREECE
  6. Γιάννης Παπαδόπουλος – Κick Boxing και μέλος σχολής Εκπαιδευτών FCS GREECE
  7. Mάνος Γκούζος – Krav Maga / Ju-jitsu
  8. Σοφία Πετράκη – Ju-Jitsu
  9. Δημήτρης Ζαχαρίας – Balintawak Eskrima και μαθητής στο FCS GREECE
  10. Νίκος Καρδαμήλας – Balintawak Eskrima
  11. Bαγγέλης Περάκης – Ninjutsu
  12. Nικηφόρος Κοτρίδης – Ιnternational Taekwondo
  13. Γρηγόρης Χίτζιος – Ed Parker’s Kenpo

Aπό την Θεσσαλονίκη συμμετείχαν οι Εκπαιδευτές

  1. Κουτσογιάννης Αντώνης – Wing Chun και μέλος σχολής Εκπαιδευτών FCSGREECE
  2. Παναγιώτης Χατζόπουλος – Wing Chun και μέλος σχολής Εκπαιδευτών FCSGREECEΑπό την Μύκονο συμμετείχε ο Εκπαιδευτής
  3. Παναγιώτης Μουγγός – World Taekwondo / Κick BoxingΚαι οι βοηθοί
  4. Στέλιος Καραμουσαδάκης – Πυγμαχία και μαθητής του FCS Greece Εgaleo
  5. Mιλούλης Θωμάς – Eκπαιδευτής Level 2 SST
  6. Φιλιπόπουλος Γιάννης – Νinjutsu
  7. Aννα Βιτζηλαίου – Self Defense – Kick Boxing

kossivakis

O διοργανωτής και εισηγητής του σεμιναρίου, κος Μιχάλης Κοσσυβάκης δήλωσε:

Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τους 16 συναδέλφους και τους 4 μαθητές-βοηθούς, που με τίμησαν με την παρουσία τους. Η συμμετοχή τους στο σεμινάριο, δείχνει αφενός το μεγάλο και συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον προς τις Φιλιππινέζικες Πολεμικές τέχνες, και αφετέρου την προτίμηση προς το πρόγραμμα του FCS Greece, που ηγείται του συγκεκριμένου χώρου από το 2003 που δημιουργήθηκε.

Σκοπός και στόχος μου, παραμένει σταθερά η εξάπλωση του προγράμματός μας, και η ανάπτυξή του σε πολλές εστίες εκπαίδευσης, ώστε όλο και περισσότεροι να έχουν την ευκαιρία να μας γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν κοντά μας, η συνεχή επιμόρφωση των Εκπαιδευτών που διαρκώς μας πλαισιώνουν και δυναμώνουν την οικογένειά μας, και παράλληλα η διάδοση των Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών εν γένει, ώστε να αποκτήσουν την ηγεμονική θέση που τους αρμόζει, ανάμεσα σε άλλες αξιόλογες τέχνες στον τομέα της Αυτοάμυνας.


Θεωρώ, πως με 40 από τους περίπου 70 εκπαιδευτές που πλέον διδάσκουν Φιλιππινέζικες Πολεμικές τέχνες στην Ελλάδα, να ήταν ή να είναι μαθητές μου, και με 15 σχολές και εστίες εκπαίδευσης που διδάσκουν ήδη το 
FCS Greece στη χώρα μας, ενώ από τον Σεπτέμβριο με τα έως τώρα δεδομένα, προστίθενται ακόμα 3, καθώς και με 13 σχολές και εστίες εκπαίδευσης στην Πολωνία συν 1 στην Αγγλία που ακολουθούν το πρόγραμμά μου στο μαχαίρι από το 2010, συν τα δεκάδες σεμινάρια που έχω διδάξει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, την τελευταία δεκαετία, είμαι μέσα στους στόχους μου.

Συνεχίζω με προσήλωση, θέρμη και αισιοδοξία, τις σχολές εκπαιδευτών του FCS Greece, τα μαθήματα στη σχολή μου και τα ανοιχτά σεμινάρια μου σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Καλώ τον κάθε ενδιαφερόμενο, να έρθει να μας γνωρίσει”

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, απονεμήθηκαν τα διπλώματα 5th Level FCS Greece στον Μπάμπη Τσολάκη, και 2nd Level FCS Greece στους Ηλία Βικελή και Βαγγέλη Καμιζούλη.

Τα προσεχή σεμινάρια του Mιχάλη Κοσσυβάκη, είναι στις 7 Ιουνίου στο Αιγάλεω, στις 14 και 15 Ιουνίου στο Αγρίνιο και στις 22 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν τα σεμινάριά του για τις 29 Ιουνίου, 7 και 14 Ιουλίου!

Πληροφορίες για το FCS Greece, τις εστίες εκπαίδευσης και τον Μιχάλη Κοσσυβάκη, θα βρείτε στο http://fmagreece.blogspot.com, ενώ για επικοινωνία στο email: fmagreece@gmail.com και στο τηλ 211.21.36.521.

H κεντρική σχολή του είναι, επί της οδού Νιρβάνα 34, στα Κάτω Πατήσια.