26/04/2024

Μετάλλιο η Δρακουλάκη από τους «Κουρήτες»

Νέα σπουδαία επιτυχία για τον Α.Σ. ΚΟΥΡΗΤΕΣ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα JU JITSU -18 ετών που διοργανώθηκε στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου στο στάδιο VELTINS ARENA στην πόλη GELSENKIRCHEN της Γερμανίας.

Η αθλήτρια Εμμανουέλα Δρακουλάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία NEWAZA -70 κιλά ενώ η ίδια αθλητρια συμμετείχε και στον μικρό τελικό της κατηγορίας FIGHTING -70 κιλά κατακτώντας τελικά την 4η θέση.
Άλλοι 2 αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για την σημαντική αυτή διοργάνωση, η Εμμανουέλα Αναστασάκη η οποία κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία της και ο Δημήτρης Χειλαδάκης ο οποίος σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία (FIGHTING -66 κιλά) και μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε τελικά την 9η θέση.

Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Μπιτσαξής.

Για την συμμετοχή στο Πρωτάθλημα και τις νέες επιτυχίες των αθλητών του, ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές του Δημήτρη Μπιτσαξή, Ανθή Δημάκη, Δημήτρη Τσιραντωνάκη, Μαρία Τσουρλάκη, Λευτέρη Μαρινάκη, Χρήστο Μπαρπαγιάννη και Κώστα Πενταράκη για την συμβολή τους στις νέες σημαντικές επιτυχίες, την εταιρεία Θ.ΣΧΤΑΚΗΣ Α.Ε. για την υποστήριξή της και τέλος τον Δήμο Αποκορώνου και την ANEK LINES για την βοήθεια που παρέχουν στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια».