20/04/2024

Οι 4 μαχητές που θα αναμετρηθούν για την Featherweight ζώνη του Cage Survivor!

Αυτά θα είναι τα 4 ονόματα που θα διεκδικήσουν την ζώνη του Cage Survivor στα 66 κιλά στην επιστροφή της διοργάνωσης στις 23 Μαρτίου στο Ευκλείδειο στον Ασπρόπυργο. Εκτός από τους featherweights το event αναμένεται να έχει άλλη μια τετράδα για ζώνη, στα -84 κιλά αυτή τη φορά.

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης;

Οι 4 μαχητές που θα αναμετρηθούν για την Featherweight ζώνη του Cage Survivor!

Μετά την επισημοποίηση της ημερομηνίας διεξαγωγής του (23 Μαρτίου) στο κέντρο “Ευκλείδιο”στον Ασπρόπυργο, το Cage Survivor, σχεδιάζει με γοργό ρυθμό και τη ροή του δεύτερου event του.

Η ΜΜΑ διοργάνωση θα επανέλθει στο αγωνιστικό ημερολόγιο με δυο τουρνουά ζώνης και αρκετά δυνατά ματς.

Συγκεκριμένα τα τουρνουά θα είναι “τεσσάρια” και θα αφορούν τις κατηγορίες Featherweight (66 κιλά) και Middleweight (84 κιλά).

Αυτοί είναι οι 4 μαχητές που θα αναμετρηθούν για την Featherweight (66 κιλά) ζώνη του Cage Survivor (κλήρωση την παραμονή των αγώνων).

Το πρώτο όνομα είναι αυτό του έμπειρου μαχητή και δάσκαλου, Στέφανου Αποστολάκη με καταγεγραμμένες πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, σε πολλά «στρατόπεδα» και συγκεκριμένα στο kickboxing, στο καράτε, στο τζούντο και στο ΜΜΑ. Ο Αποστολάκης αγωνίστηκε στο Cage Survivor 1 ενάντια στον Αλέξη Σαββίδη όπου ηττήθηκε με υποταγή.Στο κλουβί του GFC ο Αποστολάκης έχασε από τον Βασίλη Κακαρίκο που τα βρήκε σκούρα.

Δεύτερο όνομα που ανακοινώνεται είναι αυτό του πολύ σκληρού και έμπειρου Γιώργου Παπουναισβίλι. Ο Παπουναισβίλι (Σολωμονίδης team) προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη στο Cage Survivor με υποταγή επί του Δημήτρη Πηλικίδη.Στο GFC έχασε στον πρώτο γύρο με υποταγή απο τον πολύ καλό Γιώργο Πασχαλίδη.

Τρίτο όνομα είναι αυτό του ο Αλέξανδρου Πετρίδη από τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο, πρωταθλητής του εξαιρετικού ΜΜΑ τουρνουά Shooto , πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας Β κατηγορίας και εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του στις επαγγελματικές ΜΜΑ πριν από λίγους μήνες στο Cage Survivor.Νικητής στο GFC5 ο Πετρίδης με ομόφωνη απόφαση των κριτών κόντρα στο Συργγάνη.

Τέλος το τέταρτο όνομα αθλητή που θα πάρει μέρος στο τουρνουά είναι αυτό του Amir Golipour (Choke Luta Livre). Ο παλαιστής απο την Περσία με τους 200+ αγώνες στην ελεύθερη πάλη έχει αποδειξει ότι το έδαφος του ανήκει.

Ο Amir έχει πετύχει μεγάλες στο GFC, η πρώτη κόντρα στον Νίκο Μάνο,ενώ κέρδισε και τον Αλέξη Νικολακόπουλο με τεχνική υποταγή. Πολύ καλός και στο Cage Survivor 1 που κέρδισε με side chock τον Βασίλης Τζίαλλα.

Ο Featherweight (66 κιλά) πρωταθλητής »Cage Survivor» θα αναδειχθεί στις 23 Μαρτίου στον Ασπρόπυργο Aττικής στον πολυχώρο Ευκλείδιο.

Featherweight Title Τournament

Αποστολάκης Στέφανος (Α.Σ. Ατρωτος Ιωαννίνων)
Γιώργου Παπουναισβίλι (Σολωμονίδης team)
Πετρίδης Αλέξανδρος (ShootoHellas)
Amir Golipour (Choke luta Livre)