25/04/2024

Χωρίς νίκη στο ευρωπαϊκό

Χωρίς κάποια επιτυχία για την ελληνική αποστολή συνεχίζεται στο Ρούσε της Βουλγαρίας το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλη Κ23, με τους αγώνες της ελευθέρας.

Σήμερα, υπήρχαν τέσσερις ελληνικές συμμετοχες χωρίς όμως να καταγραφεί κάποια νίκη. Στην κατηγορία των 57κ. ο Θεοχάρης Καλανίδης ηττήθηκε με τεχνική πτώση από το Ρώσο Ιμπραγκίμ Ιλιασόφ στον προκριματικό γύρο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.
Στα 74κ. ο Κύριλλος Μπινενμπάουμ έδωσε έναν συναρπαστικό αγώνα με αντίπαλο τον Λευκορώσο Ραμάν Κιτάντζε. Εβαλε τις βάσεις για μία σπουδαία νίκη, φτάνοντας να προηγείται 4-2 30 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, αλλά τελικά ηττήθηκε με 6-4 στη φάση των «16». Στον ίδιο γύρο στην κατηγορία των 97κ. ο Θανάσης Καπαθανασίδης έχασε με τεχνική πτώση από τον Κύπριο Αλέξη Καουσλίδη οποίος έφτασε μέχρι και τα ρεπεσάζ, διεκδικώντας το χάλκινο μετάλλιο το οποίο έχασε από τον Γεωργιανό Γκίβι Ματσαρασβίλι με 10-6.
Η μοναδική γυναικεία παρουσία ήταν η Κατερίνα Πιτσιάβα στα 75 κιλά η οποία έχασε στον προκριματικό γύρο από τη Γερμανίδα Σελ με τεχνική πτώση.
Αύριο αγωνίζεται στην κατηγόρία των 61κ. ο Φώτης Παπαδάκης ο οποίος έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ιμάμ Αντζίεφ στη φάση των «16». Στα 70κ. ο Κώστας Γκότσης θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Λευκορώσο, Αντρέι Καρπάς. Στα 86κ. ο Ηλίας Κύδρος κληρώθηκε με τον Πολωνό Σιμόν Χούμπερτ Γιανζ.

http://sportsfeed.gr/2016/04/02/xoris-niki-sto-evropaiko-2/