26/04/2024

Τέσσερα μετάλλια στο παγκόσμιο πάλης στην άμμο

Aπό το palema.gr 

Με τέσσερα μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε την Δευτέρα η εθνική ομάδα μας από το Μαρόκο όπου διοργανώθηκε το φετινό παγκόσμιο πρωταθλήματος πάλης στην Άμμο.

Ποιο συγκεκριμένα στην ηλικιακή κατηγορία των ανδρών ο Τασκούδης Απόστολος κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία βάρους των 70 κιλών χαρίζοντας στην χώρα μας το Χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας αυτής.

Οι αθλητές Τουλουπής Γιώργος, Παπαδόπουλος Δημήτριος και Νυφαδόπουλος Χρήστος κατέλαβαν την Πέμπτη θέση στα 70, 90 και +90 κιλά αντίστοιχα, ενώ οι Τοπουρίδης Χριστόφορος (80 κιλά) και Λάζος Κωνσταντίνος (+90 κιλά) δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στην πεντάδα των κατηγοριών τους.

Ενώ στην ηλικιακή κατηγορία των εφήβων ο Γεροντίδης Πέτρος κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 60 κιλά ενώ στους παίδες κατετάγει 4ος.

Αργυρό μετάλλιο και για τον Ματσουκατίδη Γκελάκη ο οποίος κατετάγει 2ος στην κατηγορία των 80 κιλών.

Ο Μουταφίδης Αλέξανδρος στα +80 κιλά εφήβων κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας του, ενώ ο Ναβροζίδης Χρήστος στην κατηγορία των 70 κιλών εφήβων κατετάγει 4ος.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εθνική μας ομάδα υπό την καθοδήγηση των Μπατάλα-Παπακωνσταντίνου επιστρέφει με επιτυχίες από το παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο και ελπίζουμε η παράδοση αυτή να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, στο σώμα της διαιτησίας η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από την Παυλίνα Γεωργίου.

Συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνισή τους στους αγώνες.