25/04/2024

Στην Ελλάδα η Ολυμπιονίκης της πάλης Helen Maroulis!

H Ελληνοαμερικανίδα Ολυμπιονίκης που αγωνίζεται με τα χρώματα των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Fightsports.gr βρίσκεται στην Ελλάδα.


Η Helen Maroulis βρέθηκε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων στα Άνω Λιόσια, όπου παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των Ελλήνων για διάκριση.

Η συνέχεια για εκείνη θα είναι στην Λέσβο όπου θα κάνει τις διακοπές της στο νησί. Στις 10 Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει στην βάση της και στο απαιτητικό πρόγραμμα που την περιμένει.  Αξίζει να αναφέρουμε πως στο γήπεδο βρέθηκε μαζί με την πρωταθλήτρια μας στην πάλη, Μαρία Πρεβολαράκη.

Η Helen Louise Maroulis γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1991, είναι Ελληνοαμερικανίδα  wrestler που αγωνίζεται στα 53 και 55 κιλά. Είναι χρυσή πρωταθλήτρια το 2015 στο Βέγκας και το 2016 χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο.

I love wrestling ❤️ #parislutte2017 @tony_rotundo_wrestling

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helen Maroulis (@helen_maroulis) στις

«For God did not give us a spirit of fear but of power, love and a sound mind» #thoughtsfromstarttifinish #lovewhatyoudo #glorytoGod #parislutte2017 Thank you @tony_rotundo_wrestling for amazing photos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helen Maroulis (@helen_maroulis) στις