23/04/2024

Πρώτος ο Ραμόνοφ στην πάλη

Εύκολα έφτασε στο χρυσό μετάλλιο ο Σοσλαν Ραμόνοφ και έγινε ο κυρίαρχος στην κατηγορία των 65 κιλών στην πάλη. Ο Ρώσος πρωταθλητής επικράτησε 11-0 του Αζέρου Τογκρού Ασγκένοφ. Το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν ο Ουζμπέκος Ικτίγιορ Ναβρούρζοφ και ο Ιταλός Φράνκι Καμίζο. Ο Ταχά Ακγκούλ είναι ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στα 125 κιλά πάλης . Ο Τούρκος πρωταθλητής νίκησε με 3-1 στα σημεία τον Ιρανό Νεμάτ Γκασεμί. Το χάλκινο μοιράστηκαν ο Αμερικανός Ιβάιλο Ντλάγκνεφ κα ο Λευκορώσος Ιμπραχίμ Σαϊντάου.

Ο Αμπνουλσαρίντ Σαντουλάεφ είναι ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στα 86 κιλά. Ο Ρώσος πρωταθλητής νίκησε με 5-0 τον Τούρκο Σαλίμ Γιασάρ. Το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν ο Αμερικανός Τμπόρι Κοξ και ο Αζέρος Σαρίφ Σαρίφοφ.

Η Ρισάκο Καβάι στα 63 και η Ελίζαμπεθ Βίμπε στα 75 κιλά πάλης είναι οι νικήτριες . Η Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια νίκησε στον τελικό της πρώτης κατηγορίας τη Λευκορωσίδα Μαρίγια Μάτεσουκ με 6-0 στα σημεία. Το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν η Πολωνέζα Εβα Μίχαλικ και η Καζάκα Γεκατερίνα Λαριόνοβα.

Όσον αφορά την Καναδέζα πρωταθλήτρια, νίκησε στον τελικό την Καζάκα Γκουνιέλ Μανιούροβα με 6-0. Το χάλκινο μοιράστηκαν η Ρωσίδα Εκατερίνα Μπούκινα και η Κινέζα Φενγκλιού Ζανγκ.