24/04/2024

Πάλη: Ολυμπιακή Φλόγα, Ευκαρπία και ΠΑΟ Βόλου πρώτευσαν στο πανελλήνιο Π/Κ

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία, διεξήχθη στην Πτολεμαίδα η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων (ελληνορωμαϊκής-ελευθέρας) και κορασίδων.

Ολυμπιακή Φλόγα Ξάνθης στην ελληνορωμαϊκή, ΠΣ Ευκαρπίας στην ελευθέρα και ΠΑΟ Βόλου στα κορίτσια, βρέθηκαν στην κορυφή των αντίστοιχων κατηγοριών με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να είναι και ο μοναδικός που διατήρησε τα σκήπτρα από την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση.

Στην ελληνορωμαϊκή, η Ολυμπιακή Φλόγα Ξάνθης συγκέντρωσε 39 βαθμούς, ενώ σε απόσταση αναπνοής (38,5β.) βρέθηκε ο σύλλογος Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Παντζιτζιφιακός με 26,6β. Στην ελευθέρα, όπως πέρυσι έτσι και εφέτος, πρώτευσε ο ΠΣ Ευκαρπίας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Δία Αχαρνών (67,5 έναντι 36,5β.). Τρίτος ήταν ο Ζυγός Καβάλας με 17β. Στα κορίτσια, ο ΠΑΟ Βόλου κατέκτησε την πρώτη θέση με 8 βαθμούς, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον ΠΣ Ευκαρπίας (8β.) και στην τρίτη τον Άτλαντα Καλλιθέας (6β.).

Να θυμίσουμε ότι το τρίτο κατά σειρά πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2014 που φιλοξενήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Εορδαίας «Γεώργιος Χαλκίδης», συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης (ΕΟΦΠ) με την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε (ΔΕΗ), με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Εορδαίας Πτολεμαίδας.

Οι τρεις πρώτοι/ες ανά κατηγορία