16/04/2024

Πάλη: Η κλήρωση των Ελλήνων στην Βουδαπέστη

Η κλήρωση των Ελλήνων στο τουρνουά της Ουγγαρίας

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του ευρωπαϊκού προολυμπιακού τουρνουά Πάλης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ELOP.

«Οι Ελληνες πρωταθλητές έμαθαν τους αθλητές που θα αντιμετωπίσουν από αύριο στην προσπάθεια που θα κάνουν για να πάρουν την Ολυμπιακή πρόκριση. Να θυμίσουμε ότι σε κάθε κατηγορία δίνονται δύο εισιτήρια, των αθλητών δηλαδή που θα προκριθούν στους τελικούς, ενώ αύριο θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους οι αθλητές στην ελευθέρα.

Στα 65κ. ο Γιώργος Πιλίδης θα αντιμετωπίσει στη φάση των 16 τον Ιταλό Μανσούρ. Στα 74κ. ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης θα παλέψει στον προκριματικό γύρο απέναντι στον Αμίν (Σαν Μαρίνο).

Ο Γιώργος Σαββουλίδης στα 86κ. θα αγωνιστεί στους 16 με τον Λευκορώσο Σαμπανάου, ενώ στα 97κ. ο Τιμοφέι Ξενίδης στη φάση των 16 θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Τιλ.

Η Κατερίνα Πιτσιάβα στην κατηγορία των 76κ. γυναικών θα παλέψει με την Μπελίνσκα (Ουκρανία) στη φάση των «16».

Στην Ελληνορωμαϊκή στα 77κ. ο Γιώργος Πρεβολαράκης θα αντιμετωπίσει στον προκριματικό γύρο τον Σέρβο Νέμες. Στη φάση των 16 ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (87κ.) θα αγωνιστεί απέναντι στον Ελβετό Μπετσχαρτ.

Στα 97κ. ο Λαοκράτης Κεσίδης στους 16 θα παλέψει με τον Αζέρο Λοκιάγεφ και τέλος στην ίδια φάση στα 130κ. ο Αλέξανδρος Παπαδάτος θα αγωνιστεί απέναντι στον Αζέρο Καντελάκι».

Photo: Γιώργος Σαββουλίδης